Orhangazi'de Öldüresiye Kavga
Orhangazi'de Öldüresiye Kavga

Orhangazi’de Öldüresiye Kavga

Orhangazi’de Öldüresiye Kavga

Orhangazi’de bu akşam Yunuslu Park yakınlarında meydana gelen olayda iki kişi bir genci sopalarla öldüresiye dövdü. Kafasına aldığı darbelerle ağır yaralanan genç adam ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genci döven iki kişi ise motosikletle kaçtı. Polis kaçan şahısları arıyor.
Olay bu akşam saat 21.30 sıralarında Orhangazi’de Camikebir Mahallesi, Yunuslu park yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Mehmet O. (21) ile kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi park yakınlarında tartışmaya başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kimliği belirsiz iki kişi, Mehmet O’yu sopalarla dövmeye başladı. Bölgedeki bir dükkana kaçarak sığınan Mehmet O. Ağır yaralanırken, iki şahıs motosikletle olay yerinden kaçtı. Kafasına aldığı odun darbeleri ile kanlar içinde yerde kalan Mehmet O., olay yerine çağrılan ambulansa konarak Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis motosikletle kaçan iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir