Gemlik’te Denetimler Sürüyor...
Gemlik’te Denetimler Sürüyor...

Gemlik’te Denetimler Sürüyor…

Gemlik’te Denetimler Sürüyor…

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, zabıta ekipleri ile birlikte eczane, market ve aktarları denetledi.

Denetlemelere Gemlik Belediye Zabıta Müdürü Ferhat Geyik ve Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Hakan Uğur’da eşlik etti.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için en çok tercih edilen ürünlerin başında gelen maske, eldiven, el dezenfektanı, kolonya, makarna ve kuru bakliyatların satışlarını, stoklarını ve fiyatlarını denetleyen Sertaslan ve Ağdemir, özellikle fırsatçıların önüne geçmek için eczacı ve esnaflardan faturalarını ibra etmelerini istedi. Eski ve yeni fiyatları karşılaştıran ekipler fırsatçılık yapan toptancıları Ticaret Bakanlığına bildirileceğini açıkladı.

Denetimler sırasında Gemlik’te makarna ve kuru bakliyat stoğunda sorun yaşanmadığı gözlemlenirken, maske ve el dezenfektanlarının stoklarının olmaması dikkat çekti.

(Son Güncelleme: 18 Mart 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir