Gemlikspor Taraftarlar Derneğinden Davet ve Uyarı

  Gemlikspor Taraftarlar Derneğinden Davet

  Gemlikspor Taraftarlar Derneğinden Davet ve Uyarı

Gemlik Spor Taraftarlar Derneği, yapmış oldukları yazılı açıklamada, Umurbey’de oynanacak şampiyonluk maçına Gemliklileri davet ederken, ceza sürecini değerlendirdi ve uyarılarda bulundu.

Derneğin açıklaması şu şekilde; ”Hafta sonu oynanan ve hakem hatalarının ön plana çıktığı maç sonucu kulübümüze verilen cezalar BASKF Yönetiminin adaletsiz yönetimi ve Gemlik takımlarının cezalandırılmasından başka bir şey değildir.

Kulübümüzün, Kulüpler birliği yönetiminin ve  Milletvekilimizin destekleri ile cezamız bir nebze olsun yumuşatılmış, evimizdeki son maçımız Umur bey’e aldırılmıştır. Kısmet olursa şampiyonluk kutlamalarını da burada hep birlikte yaşayacağız.

Ancak bir de buradan çıkarılacak dersler var. Bizler Taraftar Derneği olarak hep birlikte maçtaydık. Maçın içinde olanların dışında, soyunma odaları ve koridorda neler yaşandı bilmiyoruz. Bizim gözlemlediğimiz bireysel olarak maç boyunca hakeme, yan hakeme sürekli hiç kesilmeden hakaret eden insanların içimizde olması. Bu kişilere biz taraftar diyemiyoruz çünkü bu şahıslar hangi kafa ile ve ne niyetle maça geliyor bilmiyoruz. Takımını seven ve takımına sahip çıkan taraftarlar bu şekilde davranmaz, davranmamalı sonucunu görüyoruz.

Son maçında şampiyonluk kutlamalarını bu kendini bilmezler yüzünden  evimizde oynayamayacağız. Ayrıca kulüp yöneticilerinden davranışlarına özen göstermesini bekliyoruz, bizler dernek olarak sizleri o şekilde olumsuz davranışlar içinde gördüğümüzde  tribüne gelen kanı kaynayan gençlerin önüne geçmemiz imkansız olur. Bu gençlere hep birlikte doğru örnek olmamız gerekmektedir.

Birde işin emniyet kısmı var ilçe emniyeti eskiden olduğu gibi hiçbir ilçede alınmayan güvenlik önlemlerini tekrardan  almalıdır. Tribün içinde  rahatsızlık veren, şiddete meyilli  kişiler için işlem yapmalıdır” denildi.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir