GEMLİK’TE ÜCRETSİZ FİBER İNTERNET DÖNEMİ BAŞLADI

GEMLİK’TE ÜCRETSİZ FİBER İNTERNET DÖNEMİ BAŞLADI

GEMLİK’TE ÜCRETSİZ FİBER İNTERNET DÖNEMİ BAŞLADI

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz seçimden önce verdiği vaatleri tek tek yerine getiriyor. Modern çağın gereklerini her geçen gün yakından takip eden ve insan refahını düşünerek yenilikleri hayata geçiren Gemlik Belediyesi, ilçede bir ilke daha imza atarak, ‘Ücretsiz Fiber İnternet Hizmeti’ dönemini başlattı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Engelsiz Kafe ve Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Parkında hizmete giren Gemlik Net Wifi Ağı’nın, önümüzde ki günlerde şehir merkezindeki diğer park ve meydanlarda da yaygınlaştırılacağı bildirildi. Birçok resmi işlem, müracaat, sonuç öğrenme ve bilgilendirme gibi işlemler internet üzerinden yapılırken, Gemlik Net Wifi Ağı ile vatandaşlar günün her saati bu noktalarda, akıllı telefon, tablet veya taşınabilir bilgisayarlar üzerinden internet erişimine sahip olacaklar.
Göreve geldikleri günden itibaren tüm hizmetlerini yenilikçi uygulamalar üzerine kurduklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “İnternet günümüz dünyasında hayatımızın çok önemli bir bölümünü teşkil ediyor. Biz de hem sosyal belediyecilik hem de akıllı kent anlayışımız ile meydan ve parklarımızda ücretsiz, hızlı ve güvenli internet erişimi hizmeti için çalışmalara başlayarak hızlı bir şekilde neticelendirdik. Günlük yaşamı kolaylaştırma adına sunduğumuz hizmetlerin yoğun ilgi ile karşılanması bizi sevindiriyor” dedi. İlerleyen süreç içerisinde ücretsiz internet erişim noktası sayısını artıracaklarının müjdesini de veren Başkan Yılmaz, “İlçenin farklı noktalarında Ücretsiz Gemlik Net Wifi ağını hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Modern çağın gereksinimini karşılayacak uygulamalarla sosyal donatı alanlarını, tam donanımlı dinlenme mekânları haline getirmeye devam ediyoruz. Gemlik’imize ve özellikle gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Ücretsiz Wifi hizmetinden yararlanmak için telefonunuzun Wifi özelliğini açtıktan sonra “Gemlik Net Wifi” isimli ağa bağlanmak için tıklıyorsunuz. Güvenlik adımı için açılan sayfada telefon numaranız ile gerçekleştirdiğiniz kayıt işleminizin ardından kısa mesaj ile size özel şifreniz telefonunuza geliyor. Şifre bölümüne ise kısa mesaj ile gelen şifreyi girdikten sonra bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanmaya başlıyorsunuz.



(Son Güncelleme: 20 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir