BÜYÜK KUMLA’DAKİ CİNAYET DAVASINDA İKİ TUTUKLAMA DAHA

BÜYÜK KUMLA’DAKİ CİNAYET DAVASINDA İKİ TUTUKLAMA DAHA

Gemlik’in Büyükkumla Mahallesinde, koronavirüs yasakları nedeniyle kapalı olması gereken eğlence kulübünde meydana gelen cinayet olayı ile alakalı beş kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar, Gemlik Adliyesinde hâkim karşısına çıkarıldı. Cinayet davasında tutuklu sayısı 3 oldu.
POLİS VE JANDARMADAN ORTAK ÇALIŞMA
Cinayet sonrasında, A.B. isimli zanlı tutuklanmıştı. Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla alakalı detayları araştırmaya devam etti. Olay yerinde bulunanlar ve çalışanların ifadesine başvurulurken, yapılan geniş çaplı soruşturma sonrasında beş kişi daha gözaltına alındı.
Zanlıların ilk sorguları, Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığında yapılarak Adliyeye sevk edildiler. Gemlik Adliyesinde, geniş güvenlik önlemleriyle yapılan mahkeme sonrasında M.A.O. ve B.T. suça teşvik ve yardım yataklık iddiasıyla tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevine gönderildiler. D.B.O., ve Ü.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ö.S. ise savcılıktan serbest bırakıldı. Aynı davada önceki gün Orhangazi’de gözaltına alınan A.B’de tutuklanmıştı.
ADLİYE ÇEVRESİNDE İKİ GÖZALTI
Ayrıca, duruşmanın devam ettiği esnada, Gemlik Adliyesine dönen kavşakta köprü altında durumundan şüphelenilen 34 RU 2747 plakalı otomobilde yapılan aramada, üç adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Otomobilde bulunan C.S. ve A.I. gözaltına alınarak Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir