Online Diyet ile Her Hafta 1 Beden Küçülün
 Online Diyet ile Her Hafta 1 Beden Küçülün

 Online Diyet ile Her Hafta 1 Beden Küçülün

 Online Diyet ile Her Hafta 1 Beden Küçülün

Çin anakarasından yayılıp bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını, insanların yeme-içme; hatta yaşayış tarzları dahil olmak üzere birçok yanını değiştirdi.

Online Diyet ile her nerede olursanız olun, dilediğiniz gibi kilo verebilirsiniz. Doktor Gönül Ateşsaçan’ın mucidi olduğu Aristo Diyeti’ni; yer ve mekan fark etmeksizin online diyet sayesinde uygulayabileceksiniz. Bu sayede hem kalp sağlığınızı korumuş olacak hem de formunuzun en zirvesine ulaşacaksınız. Peki, online diyet nedir? Nasıl yapılır? Online diyet yaparak kilo verilebilir mi? Bu tür ve buna benzer bütün soruların cevabını bu içerikte bulacaksınız. Online diyet sayesinde her hafta 1 beden küçülmenin imkansız olmadığını, online diyete başlama sürecini ve beslenme alışkanlıkları dahil birçok şey öğreneceksiniz. Öncelikle, Aristo Diyeti’nden başlayalım. Sonra asıl konuya döneceğiz, yani Uzaktan Diyet Programı’na.

Aristo Diyeti Nedir?

Aristo Diyeti, Doktor Gönül Ateşsaçan tarafından bulunup, yüzlerce kişinin uyguladığı bir çeşit beslenme modeli. Bu diyet programının öteki diyet türlerinden en temel farkı bir ömür boyunca sürdürülebilir olması, hatta yaşam felsefesi olarak benimsenmeye açık olması diyebiliriz. Nitekim, Aristo Diyeti; danışanlarını sıkmadığı için, danışanlarının yeme-içmesine pek fazla karışmadığı için hatta keskin kuralları olmadığı için kolaylıkla bir ömür boyunca uygulanabilir. Aristo Diyeti adını Antik Çağ Yunan filozoflarından Aristoteles’ten alıyor. Aristo’nun çağdaşlarına kıyasla daha çok çiğ sebze tüketmesi ve daha az hayvansal gıdaya yönelmesi; birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılanırdı. Ancak, ilerleyen yıllarda Aristo’nun yaşıtlarına göre daha dinç olması ve daha az ağrı duyması, bu beslenme modelini günümüze kadar taşımış oldu. Doktor Gönül Ateşsaçan’ın Aristo Diyeti ise, filozof Aristoteles’in beslenme modelinden biraz daha farklı. Nasıl derseniz, burada kişiye özel diyet programları hazırlanılıyor ve bu sayede kalp sağlığı ve diğer iç organlarının sağlığı korunmuş oluyor.

Günümüz şok diyetlerinde boğazına hakim olma modeli yüzünden çoğu insan diyet yapmaya hiç yanaşmıyor. Nitekim, bu tür diyetleri yapan insanlar; günlük hayatlarında sık sık göz kararması, el titremesi, halsizlik, hareketsizlik hatta keyifsizlik gibi birçok fiziksel ve ruhsal durumla mücadele ediyor. Aylar süren bu ağır beslenme koşulları yüzünden yine çoğu insan diyet yapmaktan vazgeçiyor. Ya cerrahi müdahaleye yöneliyorlar ya da mevcut halleri ile yaşayıp gidiyorlar. Aristo Diyeti ise bireyin beslenmesini küçük dokunuşlar ile çok az kurallar getirerek değiştiriyor. Örneğin, Aristo Diyeti’nde aç kalmak gibi bir durum söz konusu değildir. Çünkü gün içerisinde birden fazla defa şekersiz meyve tüketimi yapabilirsiniz. Çok fazla çiğ sebze tüketip lifli gıdalar sayesinde iç organ sağlığınızı sürdürebilirsiniz. Eğer, İstanbul dışında yaşıyorsanız üzülmeyin; yine istediğiniz zaman online diyet yöntemi ile bu modeli uygulayabilmek tamamen sizin elinizde.

Online Diyet Nedir-Nasıl Yapılır?

Online Diyet

Çin anakarasından yayılıp bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını, insanların yeme-içme; hatta yaşayış tarzları dahil olmak üzere birçok yanını değiştirdi. Birçok şirket, birçok kurum, işçilerini korona virüs salgınından koruyabilmek için evden çalışma yöntemine başvurdu. Hal böyle olunca her şeyin uzaktan olanına ilgi patlaması yaşandı. Doktor Gönül Ateşsaçan, eskiden de Uzaktan Diyet Programı’nı sürdürüyordu. Nitekim, şehir dışında yaşayıp Doktor Ateşsaçan ile diyet serüvenini sürdürmek isteyen kişiler, internet üzerinden veya cep telefonu ile haftalık programlarını öğreniyor ve güncel bilgileri doktoruyla paylaşıyordu.

Online diyetin asıl patlama yaşaması ise hiç şüphesiz korona virüs salgınından sonra meydana geldi. Diyetisyenlerin önemli bir kısmı, işlerini kaybetmemek için uzaktan diyet programları hazırlamaya başladılar. Doktor Gönül Ateşsaçan’ın online diyeti ise farkını fazlasıyla hissettiriyor. Diyete başlamak isteyen bireylerden bir saç teli alınıyor. Bu saç teli belirli genetik testlere tabi tutuluyor. Test sonuçları baz alınarak, kişiye en uygun olduğu düşünülen diyet programı hazırlanıyor. Ve bu diyet programı haftalık olarak güncellenip bireylere WhatsApp ve benzeri uygulamalar üzerinden iletiliyor.

Şu ana kadar online diyet yapan insanlarda gözlemlenen bir başka durum ise, her hafta düzenli olarak 1 beden küçülmeleri. Sadece lifli gıda tüketimi yaparak mum gibi eriyen bu insanlar, kilo verme sürecinde herhangi bir açlık hissi duymuyor.

Eğer siz de online diyet yaparak formunuzun en tepesine çıkmak istiyorsanız, Doktor Gönül Ateşsaçan’ın kişisel internet adresine girip, İletişim sayfasında yer alan numarayı arayabilir; veya Online Destek Hattı üzerinden aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. Eğer İstanbul içinde yaşıyorsanız, Doktor Gönül Ateşsaçan’dan randevu alıp görüşebilirsiniz. İstanbul dışında ikamet ediyorsanız da hiç merak etmeyin, internet üzerinden alacağınız talimatlarla istediğiniz kadar küçülebileceksiniz.

Kaynak: https://onlinediyetim.com/online-diyet

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir