ÜLKÜ OCAKLARINDAN MİNİK YÜREKLER İÇİN YARDIM KAMPANYASI. "OCAK SICAK TUTAR"
ÜLKÜ OCAKLARINDAN MİNİK YÜREKLER İÇİN YARDIM KAMPANYASI. "OCAK SICAK TUTAR"

ÜLKÜ OCAKLARINDAN MİNİK YÜREKLER İÇİN YARDIM KAMPANYASI. “OCAK SICAK TUTAR”

ÜLKÜ OCAKLARINDAN MİNİK YÜREKLER İÇİN YARDIM KAMPANYASI. “OCAK SICAK TUTAR”

Gemlik Ülkü Ocakları, ihtiyaç sahibi ve kimsesiz Çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatmış oldukları “Ocak Sıcak Tutar” adı altında yardım kampanyasına start verdiler. Ülkücü gençlerden oluşan ekipler. Belirlenen adreslere hazırlanan Mont,Ayakkabı,Çorap Ve Polarları ihtiyaç sahibi , kimsesiz,yetim çocuklarımıza teslim ederek gönüllerini alıyorlar.

Gemlik Ülkü Ocakları bünyesinde, ihtiyaç sahibi Çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ekipler oluşturularak. İhtiyaç sahibi,Yetim,Öksüz  Çocukların yardımına koşuyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz  bizler için değerlidir. Bu Kış Asena birim başkanlığımızın öncülüğünde Gerçeklestireceğimiz “Ocak Sıcak Tutar.” kampanyası ile 500 çocuğumuzun hem küçük yüreklerini ısıtmak hemde Yüzlerini Güldürmeyi hedeflemekteyiz.  Ülkü Ocakları Olarak  ihtiyaç sahibi Tüm çocuklarımızın  her durumda yanlarında olacağız. Ülkücü Gençlerden oluşan ekiplerimiz  itina ile hazırlanan Kışlık paketleri ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve yetimlere teslim ederek vatandaşlarımızın gönüllerinde taht kuruyorlar. Ülkücü gençlik olarak her zaman bu vatanın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Hedefimiz ise birlik,beraberlik  içerisinde büyük Türkiye’nin ilelebet yaşamasıdır.

Başlatmış olduğumuz  Mont,Ayakkabı, Çorap yardımına destek olmak için arayan, kendi aralarında destek kampanyası başlatan tüm Gemlik’li Yardım severlere , Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Ülkü ocakları olduğu sürece her çocuğun yüzü gülecek.

Hiç kimse şunu da unutmasın,”bazen küçük bir yüreği ısıtmak için ateş yetmez Ama Ülkü Ocaklarının Yiğit Bozkurtları İle Asenaları, üşüyen her küçük yüreği bulup ısıtır.”Tekrardan yardım edip küçük yürekleri sevindirenlerden Allah razı olsun” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir