Yıldız; Teşekkür Ediyoruz!
Yıldız; Teşekkür Ediyoruz!

Yıldız; Teşekkür Ediyoruz!

Yıldız; Teşekkür Ediyoruz!

  1. Olağan Kongre’de Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Vakkas Yıldız teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi.

1969 yılında Necmettin Erbakan Hocamız tarafından kurulan Milli Görüş ‘Doğruyu kul değil, Allah bilir’ diyerek yola çıkmış, güçlüyü değil doğruyu savunan düşüncesiyle bugünlere gelmiştir. Zaten bu davanın asıl amacı da Hak’kı üstün tutmaktır. Milli Görüş hareketi; başta ülkemiz ve ardından İslam Dünyası sonrasında ise tüm dünya mazlumlarını insanca yaşatma gayreti içerisinde olmayı ilke edinmiş bir harekettir. Bizim bu çizgimizde olan başka hiçbir siyasi parti de yoktur. Kurulduğu ilk günden bugüne kadar geçen süre içerisinde ilkelerinden taviz vermeyen yürüdüğü çizgiden şaşmayan bir davanın neferi olmak bizler için sonsuz bir lütuftur. ‘Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Güçlü Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ düzeni kurma mücadelemiz var olduğumuz müddetçe devam edecektir.

 

(Son Güncelleme: 22 Ekim 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir