YAKANLARA İNAT FİDAN DİKİMİNE DEVAM

YAKANLARA İNAT FİDAN DİKİMİNE DEVAM

Gemlik Gençlik Merkezinden Kurşunlu Nursel Çağlar Ortaokulu’na Fidan Dikimi Etkinliği

YAKANLARA İNAT FİDAN DİKİMİNE DEVAM

Hatay’da teröristlerce yakılan orman sonrası yapılan Milli Eğitim Bakanını Ziya Selçuk’un orman yangını sonrası, ‘ilk zil sonrası köy okullarının bahçelerinde fidan dikelim’ çağrısına Gemlik Kurşunlu Ortaokulu öğrencileri de okul bahçesine fidan dikerek cevap verdiler.

Gemlik Gençlik Merkezi’nin   Gemlik Orman İşletme Müdürlüğünden temin ettiği  fidanları okul bahçesine diken öğrenciler büyük bir sevinç ve heyecan yaşadılar.   Okulun Türkçe öğretmeni Şule Aydın’in isteği üzerine gerçekleşen fidan dikim etkinliğini Gemlik Gençlik Merkezi düzenledi.

Gemlik Gençlik Merkezi Müdür Şuayb Serdaroğlu ,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü özel kalem müdürü İsmail Aydın ve okul Müdürü  Hasan Dinçer’in de katıldığı fidan dikimi etkinliğinde her sınıfa ait fidanlar öğrenciler tarafından maske ve mesafe kuralına uygun olarak okul bahçesine dikildi. Dikilen fidanlar sınıflar arasında sahiplendirilerek her sınıfın kendi fidanını bakımını üstlenmesi sağlandı. Okul Müdürü Hasan Dinçer fidan dikim etkinliğinden dolayı okulun Türkçe öğretmeni Şule Aydın’a, Fidanları temin eden Gemlik Gençlik Merkezi ve Gemlik Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ederek ‘Daha yeşil bir dünya ve geleceğe nefes için öğrencilerimizle birlikte fidan dikimini gerçekleştirmemiz çok güzel ve anlamlı oldu’ şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir