AK Parti Heyeti Köyleri Gezdi
AK Parti Heyeti Köyleri Gezdi

AK Parti Heyeti Köyleri Gezdi

AK Parti Heyeti Köyleri Gezdi

AK PARTİ Bursa Milletvekili  Zafer IŞIK, AK PARTİ İlçe Başkanı M. Şamil YİĞİT, İlçe yöneticileri ve meclis üyeleri Umurbey Mahallesiyle başlayıp Muratoba, Şükriye, Fevziye, Hamidiyeköy, Katırlı, Güvenli Mahalleleriyle devam eden Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Heyet tarım ve tarımsal sulama, içme suyu konularında yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla alakalı fikir alışverişinde bulundu. Ziyareti Güvenli Mahallesinde tamamlayan heyet, içme suyu deposuna kadar olan 2 km’lik kısımda Çalışmaları tamamlanan içme suyu hattında BUSKİ şube müdürü  Mustafa Emirkeye  ile birlikte incelemelerde bulundu. TBMM Tarım Komisyonu Katip Üyesi de olan Milletvekili  Zafer IŞIK; “Bölgelerimizde tarım ve sulama ile alakalı tüm konulara vakıfız. Gereken tüm destekleri hükümetimizin kurumları aracılığıyla veriyoruz. Bunun somut örneği olan Güvenli Mahallesindeki içme hattında incelemelerde bulunup her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın istekleri ve sorunlarıyla hemhal oluyoruz.”

AK PARTİ Gemlik İlçe Başkanı  M. Şamil YİĞİT;” Gemlik’imizin her karış toprağını önemsiyor ve vatandaşlarımızın istek ve sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Halka hizmet Hakka hizmet şiarıyla hemşehrilerimize hizmetlerimiz devam edecektir. Güvenli Mahallesi içme hattının tamamlanıp içme suyu sorununu çözen  Vekilimiz  Zafer IŞIK ve kurum müdürlerimize şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum. ” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir