GEMLİK  “E-SINAV MERKEZİ” HİZMETE GİRDİ  
GEMLİK  “E-SINAV MERKEZİ” HİZMETE GİRDİ  

GEMLİK  “E-SINAV MERKEZİ” HİZMETE GİRDİ  

GEMLİK  “E-SINAV MERKEZİ” HİZMETE GİRDİ

Gemlik “E-Sınav Merkezi”, İlçe Kaymakamı Hasan Göç, AK Parti Bursa Milletvekili  Zafer Işık başta olmak üzere ilçe idare amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları, şube müdürleri, sürücü kurslarının temsilcilerinin katılımlarıyla  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan  açılış töreni ile  hizmete girdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası giriş katındaki Gemlik E-Sınav Merkezi, Bursa’nın Osmangazi ve İnegöl’den sonra  üçüncü  “E-Sınav Merkezi” olma özelliğine sahip  ve merkez yalnızca Gemlik’e değil aynı zamanda Orhangazi ve İznik İlçelerindeki  vatandaşlarımıza da  hizmet verecek. Daha önce Bursa Osmangazi E-Sınav Merkezi’nde sınavlara katılan 3 İlçeden yılda yaklaşık 7.000’i aşkın aday artık kendilerine sağlanan ulaşım avantajından faydalanarak  Gemlik’te sınava girme imkanına kavuştu.

Tek oturumda 20 adayın aynı anda sınava girebileceği merkezde, elektronik  sınavlar, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün  öğretmen ve teknik personelinden oluşan sertifikalı  36 kişilik “Uygulama Ve İzleme Sorumluları” tarafından gerçekleştirilecek.

Açılışın ardından Gemlik E-Sınav Merkezi saat 18:00’de gerçekleştirilen elektronik  sınavlarda   ilk adaylarına  ev sahipliği yapmaya başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı  elektronik sınav merkezlerinde  2016 yılının Eylül Ayı’ndan itibaren MTSAS (Motorlu Taşıt Sürücü Aday Sınavı) teorik sınavları ve  2019 yılının Nisan ayından bu yana ise Mesleki Eğitim Merkezleri’nin kalfalık ve ustalık teorik sınavları elektronik sınav şeklinde gerçekleştirilmektedir.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir