Saadet Kongreye Gidiyor
Saadet Kongreye Gidiyor

Saadet Kongreye Gidiyor

Saadet Kongreye Gidiyor

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre partinin ilçe kongresi Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz Mart ayında yapılması planlanan kongrenin ülke genelinde yaşanılan pandemi süreci neticesinde ertelendiği ve yeni tarihin 17 Ekim 2020 olduğu öğrenildi.

KONGREDE SÜRPRİZ İSİMLER ÇIKABİLİR
Yapılan temayül yoklaması neticesinde ve alınan duyumlara göre ilçe başkanlığına mevcut başkan Ahmet Vakkas Yıldız’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyesi olarak görevlerine devam eden eski başkanlardan Sedat Özmen, Elektrik Elektronik Mühendisi Cihangir Dinç, Jeoloji Mühendisi Orhan Gazi Birinç ve Avukat İbrahim Sarı’nın isimleri geçmekte. Saadet Partisi Genel Merkezi’nin ülke gündemini meşgul eden iç ve dış siyasetteki konularda devletçi, ilkeli, dik duruşu, akılcı ve uzlaştırıcı tavrının puan toplaması neticesinde toplum nezdinde teveccüh gördüğü bilinen bir gerçek. Edinilen bilgilere göre, ilçe başkanlığı için yarışacak adayların sayısının yüksek olması sadece Gemlik’le sınırlı değil. İlçede yapılan temayül yoklamasının neticesinde Saadet Partisi Genel Merkezi’nin vereceği karar ve belirleyeceği aday ile kongreye gidilecek.

(Son Güncelleme: 23 Eylül 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir