ERTUĞRUL YAVUZ: MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR
ERTUĞRUL YAVUZ: MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR

ERTUĞRUL YAVUZ: MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR

ERTUĞRUL YAVUZ: MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR

İYİ Parti Gemlik ilçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, partisinin 2. olağan kurultayının gerçekleştirilmesinin ardından, bazı değerlendirmelerde bulunduğu bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamasında genel başkanlarının sözlerini de aktaran Yavuz, Gemlikliler’e şöyle seslendi:

Değerli Gemlikli Hemşerilerim;

Malumunuz üzre geçtiğimiz günlerde 2. olağan kongremizi gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener, delegasyonun tümünün oyunu alarak yeniden Genel Başkanlığa seçildiler.

Üç yıl önce, ülkemizin içinde bulunduğu güç koşullarda; yurdumuzun ferah günlere kavuşması amacıyla yola çıkarken, genel başkanımız ve bizlerin nasıl engellenmeye çalışıldığına herkesler şahit oldu. Toplantı yapamayalım diye salonları kapattılar, yollarda toplandık. Genel Başkanımızı susturmak istediler, kendileri elinde megafon masaların üzerinde vatandaşa seslendi. Genel Başkanımızın liderliğinde korkmadan ve yılmadan yolumuza devam ettik. Daha kuruluşunun ilk yılında biri genel biri yerel olmak üzere iki seçimden alnımızın akı ile çıktık. Halkımızın bize verdiği görevleri yüce meclisimizde vekillerimizle, yurdumuzda teşkilat üyelerimizle yerine getirmek için tüm çabamızı sarf ediyoruz.

Çünkü bu devlet ve bu millet bizler için bölünmez bir bütündür. Bu millet tüm unsurlarıyla kardeştir. Genel Başkanımızın söylediği gibi “bu devlet kimseye babasından miras kalan bir aile şirketi  değil, bu devlet bize atalarımızdan miras kaldı(1)”. Bu devlet ve milleti canımız pahasına savunmak, yüksek medeniyet seviyesine ulaştırmak boynumuzun borcudur. Bizler Sn. Genel Başkanımızın söylediği gibi, “EYT mağduru vatandaşlarımızla, KPSS’de veya mülakatlarda mağdur edilip atanamayan öğretmen kardeşlerimizle, kötü yönetilen ekonomi içerisinde varlığını korumaya çalışan sanayicimizle, ithal tarım ürünleriyle rekabet etmek zorunda bırakılan çiftçimizle(2)” asla parçalanmayacak sağlam bir zincirin halkalarıyız. Milletin her ferdine adaletli ve fırsat eşitliği sağlanarak muamele edilmesi esastır. Zira “devletin dini adalettir” ve adalet olmazsa devlet mülkü temelinden sarsılır. Millet bu tür zafiyetlere sessiz kalmaz.

Bu  sebeplerle çok yakın bir gelecekte, ülkemizi içte ve dışta yönetemeyenlere milletimizin tokadı çok sert olacaktır. Hükümet sandıkta yediği tokatla, içerisine daldığı gaflet uykusundan uyanacak ama milletin “kati” takdiri karşısında bir daha asla toparlanamayacaktır. O günden sonra başlayacak  İYİ Parti İktidarında her şey millet için, millete göre şekillendirilecek ve İYİ Parti “devlet nasıl yönetilirmiş dosta düşmana gösterecek(3)”.

Bizler İYİ Parti kadroları olarak mesajı aldık ve görüyoruz ki “MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR. Bizleri üç yıl evvel kıvılcım olarak gönderdi milletimiz, büyüdük ateş olduk. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşacak; çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dinlemedik dert bırakmayacağız. Ateş olup gidecek, güneş olup döneceğiz ve Türkiyemizin üstüne doğacağız (4),” hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir