Yıldız; Doğum Günümüz Kutlu Olsun
Yıldız; Doğum Günümüz Kutlu Olsun

Yıldız; Doğum Günümüz Kutlu Olsun

Yıldız; Doğum Günümüz Kutlu Olsun

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Gemlik’in kurtuluş yıldönümünde basın açıklaması düzenledi. Şehit Yüzbaşı Cemal Bey ve arkadaşlarının kabri başında yapılan açıklama konuşan başkan Yıldız şunları söyledi.

‘Bu topraklar için seve seve can veren bu şehitler elbette ki bir amaç uğruna şehit oldular. Küffarın bu toprakları çiğnemesine müsaade etmemek ezanları dindirmemek al bayrağımızı göklerden indirmemek adına şehit oldular. Söz konusunun vatan olduğunda kalplerindeki iman duygusuyla beraber her şeyi geride bırakan her şeyi teferruat gören bu aziz şehitlerimize ne kadar dualar etsek azdır. 11 Eylül tarihini Gemlik için milat yapan Gemlik için adeta doğum günü diyeceğimiz bu tarihi bizlere anmaya vesile kılan aziz şehitlerimize yüce Allah rahmet eylesin, ruhları şad mekanları cennet olsun.’ diyerek konuşan Yıldız son olarak şunları söyledi.

‘Gemlik’in kurtuluşunun sembolü olan Balıkpazarı Camii’nin yıkılan minaresini bir çok kereler gündeme getirmiştik. Saadet Partisi olarak dilerdik ki; söz konusu minarenin yerine dikilmesi ve bugün itibariyle açılışının yapılmış olmasıydı; çünkü bu anlamlı fetih gününde yapılan bir açılış daha bir anlamlı ve güzel olurdu kanaatindeyiz.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 11 Eylül 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir