İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatından Toplu Katılım Programı
İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatından Toplu Katılım Programı

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatından Toplu Katılım Programı

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatından Toplu Katılım Programı

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, Kumla Mahallesinden partilerine üye olmak isteyen vatandaşlar için toplu üye katılım programı düzenledi.

İYİ Parti Gemlik Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Öznur Çukadar liderliğinde organize edilen programa, İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Covit-19 salgını sebebiyle açık havada organize edilen programda yeni üyeler ve partililere hitap eden Ertuğrul Yavuz, “bugün burada üye kayıtlarını gerçekleştirdiğimiz vatandaşlarımıza hoş geldiniz, sefa getirdiniz demek istiyorum. Malumunuz üzere, İYİ Parti bir kadınlar hareketidir. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener önderliğinde azimle çalışıyor, kararlılıkla iktidara yürüyoruz. Türkiye’mizi aydınlık ve özgürlükçü yarınlara çıkaracak kadrolar ancak İYİ Parti kadrolarıdır. Şimdi sizler gücümüze güç katacaksınız. Bu akşam bu programı tertip eden Kadın Politikaları Başkanımız ve ekibine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz sağ olun, var olun,” dedi.

Yeni üye kayıtlarının, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı M. Kemal Döngel tarafından yapılmasıyla devam eden gece; tanışma ve rozet takma töreni ile sona erdi.

(Son Güncelleme: 9 Eylül 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir