Bursa Milletvekili Aydın’dan Gemlik çıkarması
Bursa Milletvekili Aydın’dan Gemlik çıkarması

Bursa Milletvekili Aydın’dan Gemlik çıkarması

Bursa Milletvekili Aydın’dan Gemlik çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Gemlik’te bir dizi ziyarette bulundu ve Gemlik Belediyesi’nin projelerini inceledi.

Bursa Milletvekili Aydın’a Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Bursa Milletvekili Aydın, Gemlik Muhtarlar Derneği, Gemlik Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Gemlik Ticaret Odasını ziyaret ederek çeşitli görüşmelerde bulundu ve Gemlik Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Kampüsü’nü ve Halk Market projesini inceledi.

Halk Market’e tam not

Bursa Milletvekili Erkan Aydın Gemlik Belediyesinin vizyon projelerinin başında gelen ve alan elin veren eli görmeyeceği Halk Market Projesini incelerken, “Gemlik’te ihtiyaç sahiplerinin kendilerine verilen kartla gelip rahatça alışverişlerini yapabilecekleri ve yakında hizmete açılacak Halk Market’i gezdik. Bu anlamlı projeye imza atan Uğur başkanımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise, “Hem inanışımız, hem anlayışımız gereği yardımlarımızı bir elin verdiğini diğer elin görmemesi üzerine planlıyoruz. Halk Market projemiz sayesinde ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz ihtiyacı duyduğu ürünleri marketten temin edebilecek” diye konuştu.

Aydın, “Tren konusunu takip ediyoruz”

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Halk Market ve Sosyal Yardım İşleri Kampüsü ziyaretinin ardından Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Şu an kamuoyunun gündeminde olan tren projesine değinen Aydın, “ Tren konusunda bir iptal söz konusu değil, Gemlik bölgesine hızlı tren değil, yük treni projesi var. Bu projede ödenek sıkıntısından dolayı bir gecikme mevcut. Bölgemizi ilgilendiren tren projesinin tamamen iptali söz konusu değildir” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik’in limanları, serbest bölgesi ve büyük ölçekli sanayi kuruluşlarıyla Türkiye’nin ekonomisine büyük katkılar koyduğunu ve kurulacak yerli otomobil fabrikası ile Türkiye’nin gözbebeği haline geldiğini ifade ederken, “Bizler de Gemlik Belediyesi olarak sanayicimize destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Aydın ziyaretine Gemlik Esnaf Kefalet Kooperatifi, Gemlik Muhtarlar Derneği İle devam etti.

 

(Son Güncelleme: 6 Eylül 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir