CHP'li Aydın GTSO'yu Ziyaret Etti
CHP'li Aydın GTSO'yu Ziyaret Etti

CHP’li Aydın GTSO’yu Ziyaret Etti

CHP’li Aydın GTSO’yu Ziyaret Etti

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, bir dizi ziyaretler için geldiği Gemlik’te Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Odaya gelişinde GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan vekili Semih Aşkın ve Genel Sekreter Emre Gemicioğlu tarafından karşılanan Erkan Aydın’a Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, CHP ilçe başkanı Cemil Acar ile bazı Belediye meclis üyeleri ve CHP’li yöneticiler katıldı.

Gemlik ile alakalı Aydın’a bilgiler veren Ağdemir,” bölgemizde özellikle liman sahalarımız ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Ancak %45-50’lik bir kapasite ile çalışıyorlar. Özellikle Limanlar bölgesi ve fabrikalar bölgesinde imar yönünden düzenlemelerin bir an önce tamamlanması lazım. Türkiye’nin  otomobili olacak olan ve temel atılmasının ardından inşaat aşaması hızla devam eden fabrika sahasında da çalışmlar sürüyor. Yıllık bazda 23 milyar dolarlık bir işlem kapasitesi bulunan bölgemize yerli ve milli otomobil fabrikasının kurulacak olması yeni bir  hareket kattı” dedi.

Gemlik Belediye başkanı Uğur Sertaslan’da “bizler de yerel yönetim olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

CHP Bursa milletvekili Erkan Aydın’da, “hızlı tren konusuna değinerek, takip ettiğimiz kadarıyla bir iptal söz konusu değil. Zaten buraya yolcu taşımaya yönelik bir tren değil, yük treni projesi var. Bu konuda da ödenek eksikliğinden kaynaklanan bir gecikme var. Yoksa bölgemizi ilgilendiren bir tren projesinin tümü ile iptali söz konusu değildir” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir