Gemlik Kaymakamı Göç'ten GTSO Ziyareti
Gemlik Kaymakamı Göç'ten GTSO Ziyareti

Gemlik Kaymakamı Göç’ten GTSO Ziyareti

Gemlik Kaymakamı Göç’ten GTSO Ziyareti

Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Gemlik Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret etti. Kaymakam Göç’ü ziyareti sırasında Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir, GTSO Meclis başkanı Hasan Yıldırım ve Yönetim kurulu üyesi Alaattin Akcan ile Genel Sekreter Emre Gemicioğlu karşıladı.

Ziyarette GTSO Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir oda hakkın kısa bir bilgilendirme yaptı. Ağdemir “GTSO’nun 1897 yılında kurulduğunu, ancak Gemlik’te 12.yüzyıldan beri var olduğunu söyledi. Ağdemir, Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının ülkemizde bulunan 365 oda arasında ilk 65’te yer aldığını, bunun aynı sıra bilgi işlem ve benzeri teknolojik yenilikler açısından da ilk 5’te yer aldığını” söyledi. Bölgede hali hazırda limanların %40-45 kapasite ile çalışıyor olmasına rağmen 23 milyar dolarlık bir işlem hacminin var olduğuna işaret ederek, Gemlik’te kurulu bulunan Serbest bölgeninde ülke sıralamasında her yıl değişken olarak 2-3.sıralarda yer alıyor” dedi.

Gemlik Kaymakamı Hasan Göç’te Gemlik’in hizmet potansiyelinin çok büyük olduğunu, sahil şeridinin daha kullanışlı hale getirilmesi ile birlikte iç turizminde desteği ile daha da populeritesinin artacağına dikkati çekti.

(Son Güncelleme: 30 Ağustos 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir