Yiğit'ten 30 Ağustos Mesajı
 Yiğit'ten 30 Ağustos Mesajı

 Yiğit’ten 30 Ağustos Mesajı

 Yiğit’ten 30 Ağustos Mesajı

Ak Parti Gemlik ilçe başkanı Şamil Yiğit 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir mesaj yayınladı. Yiğit, “30 Ağustos, Tuna Nehrin’in serin kıyılarında aldığı abdestin namazını, Afrika’nın kızgın çöllerinde eda eden bir milletin çocuklarının zaferidir. Bu zafer, Ağustos ayındaki zaferler zincirinin son halkasını, Türk Milleti’nin istiklalini ve istikbalini koruma konusundaki kararlığının sembollerinden biri olarak şanlı tarihimizde yerini almıştır.

1071 Malazgirt’ten bu yana Anadolu’yu vatan toprağı kılan, Çanakkale’de yedi düvele meydan okuyan bu aziz milletin evlatları 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da aldığı büyük zaferle bir kere daha Anadolu’nun kimselere yar olmayacağını bütün herkese göstermiştir.

30 Ağustos bizlere şartlar ne olursa olsun başarıya ulaşma konusunda önümüzde daima açık bir yol bulunduğuna işaret etmektedir. Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz şiarıyla 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda, ekonomik, askeri, siyasi alanlarda başarılar göstererek vatanımızın refah ve huzurunu sağlamak için bütün yatırım ve projeleri gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bunun en büyük örneklerinden biri yakın zamanda Karadeniz’de Tuna-1 bataryasında 320 milyar metreküp rezerv ile bulduğumuz doğalgazdır. Karadeniz’de gerçekleştirdiğimiz bu keşif gibi Akdeniz’de de yapılan sabotajlara ve kışkırtmalara rağmen mavi vatanda gereken bütün çalışmalar bütün tedbirler alınarak devam edecektir.

Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Bizlere bu zaferi armağan eden başta Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, isimleri unutulmuş kahramanları, şehit ve gazilerimizi rahmetle, tazimle, şükranla yad ediyorum”Dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir