Yıldız; Malazgirt Zaferimiz Kutlu Olsun
Yıldız; Malazgirt Zaferimiz Kutlu Olsun

Yıldız; Malazgirt Zaferimiz Kutlu Olsun

Yıldız; Malazgirt Zaferimiz Kutlu Olsun

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı 1071 Malazgirt Zaferi’nin 949. yıl dönümü münasebetiyle basın açıklaması yaptı. Açıklamayı yapan başkan Ahmet Vakkas Yıldız görüşlerini şu sözlerle dile getirdi.
’Anadolu’nun, aziz milletimizin anavatanı haline gelmesine vesile olan Malazgirt Zaferi’nin 949. yıl dönümünde; Sultan Alparslan’ı ve cennet vatanımız uğruna canını vererek bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.’ diyerek sözlerine başlayan Yıldız devamında şunları söyledi.
‘Yüz yıllardan beridir bu topraklarda gözü olan, başta Siyonist ve Emperyalist devletler olmak üzere ne kadar sömürgeci devlet varsa bizleri bölüp parçalamak, küçük lokmalar haline getirerek yutmak amacıyla her türlü hile ve desiseye başvurmuşlardır. Amaçları birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımıza zarar vermektir. Elbette ki, ülke olarak bazı sorunlar yaşamaktayız; ama bu sorunlarımızı da yine birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızla aşacağız. Şanlı tarihimizde kardeşlik bağlarımız neticesinde kazandığımız bir çok zafer vardır ve bu bağlarımız olduğu müddetçe de hiçbir güç devletimize ve milletimize zarar veremeyecektir.’ diyerek sözlerine nokta koydu.

(Son Güncelleme: 26 Ağustos 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir