Gemlik Lisesi 99 Yılı 11-E Sınıfı Öğrencileri 21 Yıl Aradan Sonra Buluştular

Gemlik Lisesi 99 Yılı 11-E Sınıfı Öğrencileri 21 Yıl Aradan Sonra Buluştular

Gemlik’in en eski ve köklü okullarından biri olan Gemlik Lisesinden 1999 yılında mezun olan 11-E sınıfı öğrencileri 21 sene sonra bir araya gelerek hasret giderdiler.

Gemlik Lisesinden 1998-99 yılı 11-E sınıfından mezun olan öğrenciler, mezuniyetlerinin üzerinden geçen 21 yıl sonrası Gemlik Beyza çay bahçesinde düzenlenen ve 25 öğrencinin katıldığı kahvaltıda bir araya gelerek okul yıllarına dair hatıralarını canlandırdılar.
Kahvaltının süprizi buluşmaya iştirak eden Ramazan Urhan,Hikmet Cerrah,Veysel Cüvelek ve Elife Soygan öğretmenlerinde katılımı oldu.
Kahvaltı sonrası Gemlik lisesine çıkan öğrenciler burada 21 yıl önce mezun oldukları okul bahçesinde arkadaşlarıyla birlikte olmanın heyecan ve duygusallığını yaşadılar.Okul baheçinde tarihi çınarın gölgesinde oturan öğrenciler bir günlüğüne adeta lise yıllarına geri döndüler.
11-E sınıfı tarih ve sınıf rehber öğretmenliğini yapan Şuayb Serdaroğlu buluşmaya katılan ve müsait olamadıkları için katılamayan tüm gençlere teşekkür ederek ‘Gemlik lisesindeki ilk sınıfımla geçen bunca yıl sonrasında yeniden buluşmanın heyacan ve sevincini yaşıyorum. 11-E sınıfım halen daha birbirlerine karşı öylesine anlayış,sevgi ve saygı içerisindekiler ki onlarla gurur duymamak mümkün değil.İyi ki onların öğretmeni olmuşum’ diye konuştu.
Buluşma için sınıf rehber öğretmenlerine teşekkür eden 99 yılı mezunları gün boyu birlikteliklerine devam ettikten sonra daha sağlıklı günlerde buluşmak üzere ayrıldılar.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir