İYİ Partiden Kaymakam Göç’e Ziyaret
İYİ Partiden Kaymakam Göç’e Ziyaret

İYİ Partiden Kaymakam Göç’e Ziyaret

İYİ Partiden Kaymakam Göç’e Ziyaret

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri görevine yeni başlayan Gemlik Kaymakamı Sn. Hasan Göç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Gemlik’in tarım, sanayi ve turizm alanındaki yeri ziyaretin gündem maddelerini oluşturdu.
Siyasi partilerin demokrasiler için olmazsa olmazlardan biri olduğuna değinen Göç, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek “Gemlik için olan her şeyin el birliği ile yapılabileceğini” dile getirdi.
Yönetim kurulu adına söz alan Ertuğrul Yavuz, Kaymakam Göç’e teşkilatlarını kabul ettikleri için teşekkür etti ve kendileriyle tanıştıkları için de ayrıca mutluluk duyduklarını söyledi.
Misafirler ile tek tek ilgilenen kaymakam Göç’ün kurduğu diyaloglarda Gemlik ve çevresi; tarım ve sanayi hakkında sahip olduğu bilgi gözlerden kaçmadı.
İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, “böylesine birikimli ve donanımlı bir mülki amir ile çalışacak olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu” belireterek; “İYİ Parti Gemlik ilçe Teşkilatının Gemlik için üzerine düşen her ne varsa o göreve koşarak talip olacağını, elini taşın altına koymaktan imtina etmeyeceğini, Gemlik için olan tüm ortak çalışmalarda yer alacaklarını” söyledi.
Kaymakam Göç, samimi bir sohbet havası içerisinde gerçekleşen ziyaret sonunda duyduğu memnuniyeti dile getirirken; Yavuz, “Kaymakamımızı en kısa süre içerisinde ilçe teşkilatımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir