Saadet’ten Kaymakam’lık Ziyareti
Saadet’ten Kaymakam’lık Ziyareti

Saadet’ten Kaymakam’lık Ziyareti

Saadet’ten Kaymakam’lık Ziyareti

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçemize yeni atanan Kaymakam Hasan Göç’ü makamında ziyaret etti. Başkan Yıldız yaptıkları ziyaretin neticesinde şu sözleri söyledi.

‘Sayın kaymakamımızın tatlı dili ve güler yüzünü gördüğümüzde bu güne kadar görev yaptığı yerlerde çok gönüller kazandığına ve ilçemizde de aynı karşılığı bulacağına inandığımı belirtmek isterim. Sayın kaymakamımızın mesleğinde icra ettiği görev süresini de dikkate aldığımızda ilçemize çok şeyler katacağına yaratacağı sinerji ile de halkımızın sevgisini kazanacağına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle, bizleri kabul eden kaymakamımız Sayın Hasan Göç Beyefendiye şahsım ve halkımız adına hoş geldiniz diyor görev süresi boyunca kendisine başarılar diliyorum.’ diyerek sözlerini noktaladı.

Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden kaymakamımız Hasan Göç ise, Saadet Partililerin yaptığı nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Kaymakamımız Hasan Göç’e Saadet Partililer tarafından Prof. Dr. Merhum Necmettin Erbakan’ın ‘DAVAM’ adlı kitabı hediye edildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir