İlçe başkanı Acar, 'iktidara yürüyoruz' 
İlçe başkanı Acar, 'iktidara yürüyoruz' 

İlçe başkanı Acar, ‘iktidara yürüyoruz’ 

İlçe başkanı Acar, ‘iktidara yürüyoruz’

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilen CHP Genel Merkez Olağan Genel Kurulu’nu değerlendirdi. Kongreye yoğun bir katılım olduğunu kaydeden Acar, ‘Parti olarak birlik beraberlik mesajları verdik. Ülke genelinde gerçekten bir CHP rüzgarı esiyor’ dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanı Cemil ACAR , hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilen CHP Genel Merkez Olağan Genel Kurulu’nu değerlendirdi. Kongreye yoğun bir katılım olduğunu kaydeden Acar, “Parti olarak birlik beraberlik mesajları verdik. Ülke genelinde gerçekten bir CHP rüzgarı esiyor” dedi.

Genel kurulda çok büyük bir heyecan yaşandığını belirten CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil ACAR , emin adımlarla iktidara yürüdüklerini vurguladı. Türkiye genelinde ittifaklarla yüzde 55-60’lara ulaşacaklarını söyleyen Acar, Cumhuriyet Halk Partisi kadroları olarak birlik ve beraberlik içinde ülkeyi yönetmeye talip olduklarını ifade etti.

Açıklamasını sürdüren Acar , “Yenilenen parti kadrosu tüm Türkiye’de yeni bir sinerji oluşturdu. İktidar olmak için emin adımlarla yola çıktık. Ülke genelinde ittifak partimiz İyi Parti ile beraber yüzde 55-60’lara çıkacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 22 maddelik bir açıklama yayınladı. Bu en kısa sürede Türkiye’nin gündemine oturacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi kadroları olarak birlik ve beraberlik içinde ülkeyi yönetmeye talibiz. Genel kurulumuzda Parti Meclisi de belirlendi. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde ifadeler kullandı.

 

(Son Güncelleme: 29 Temmuz 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir