İstanbul’da Taksitle Araba Alma Zamanı

İstanbul’da Taksitle Araba Alma Zamanı

İstanbul harika bir şehir ancak maalesef arabanız yoksa toplu taşıma tam bir işkenceye dönüşebilir.  Peki, bu durumda ne yapabiliriz. Elbette, kendimize ait bir otomobilimiz olsa hiç fena olmaz. İstanbul’da taksitle araba alma zamanı tam da şimdi pandemi fırsata dönüştü.

Banka kredileri kullanarak taksitle araba almak isterseniz her ne kadar pandemi sebebi ile faizler düşmüş olsa bile yine de alacağınız otomobile olması gerekenden fazla ödemiş olacaksınız. Üstelik banka kredisi yâda bayiden alımlarınızda taksit tutarı yüksek olabiliyor ve alacağınız aracın toplam tutar üzerinden bir kısmının peşinat olarak verilmesi isteniyor.

İstanbul’da taksitle araba alma sistemlerinden biri de faizsiz finansmandır. Peşinatsız, ara ödemesiz, küçük taksitler ile araba sahibi olabilirsiniz.

Finansevim Ev Alma Yöntemleri Nelerdir?

Ev alma yöntemlerinden en caziplerini Finansevim uzun süredir kullanıcılarına sunuyor.   Kısa sürede küçük taksitlerle ev yâda araba sahibi olabileceğinizi vaat ediyor. Kısa başlıklar ile Avantajlarına değinelim:

  • Faizsiz, dosya masrafı vb ek ödemeler yok,
  • Ödeme tutarlarınızı kendiniz belirlersiniz,
  • 360 aya kadar taksit imkânını var,
  • İsteyene peşinatsız ödeme seçeneğini değerlendirebilir.
  • Küçük taksitler ile kira öder gibi araba sahibi olabilirsiniz.

Finansevim ev ve araba almanıza yardımcı banka kredilerinden daha avantajlı bir sistemdir. Faizsiz bir sistem ve üstelik kefilsiz katılabilirsiniz. Ayrıca iş, eğitim, düğün vb. tüm ihtiyaçlarınızda küçük taksitler ile geri ödeme yapabilirsiniz.

Ne kadar fona ihtiyacınız olduğunu belirledikten sonra, ne kadar ödeme yapabileceğinizi değerlendirin.  Tüm bunlar tamam ise hangi sistem ile taksitle araba alacağınıza karar verin.

Çekiliş Fonu

Ne kadar vade ile satın almaya karar verdiğiniz hangi grupta yer alacağınızı belirler.  Noter huzurundaki çekiliş ile kaçıncı sırada fonu alacağınız belirlenir. İşte bu kadar kolaydır. Fon teslimatının ardından ödemeleriniz sabitlenir.

Vade Ortası Fonu

Bu sistemin güzelliği yatırımınızı kendiniz yönetmektesiniz. Sistemi üç adımda anlatmak gerekirse;

  • Bütçeniz nedir? Bütçenizi alacağınız konutun değerine göre belirleyin.
  • Aylık ne kadar ödeme yapabilirsiniz.
  • Vadelerinizi belirlemek için buna ihtiyacınız var.

Relax Ödeme Fonu

Türkiye’de ilk defa uygulanan Relax ödeme modeli, dilediğiniz taksiti, herhangi bir ödeme planı oluşturmadan dilediğiniz şekilde ödeyebileceğiniz bir sistemdir. Yani haziran ayında 700 TL ve Ağustos ayında 900 TL olarak ayarlayabilirsiniz.  Ayrıca elbette faizsizdir, taksitlerinizi kendiniz belirlersiniz.

https://www.finansevim.com.tr/

https://www.finansevim.com.tr/taksitle-araba-alma-firsati/

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir