Kaymakam Dönmez’den veda ziyareti
Kaymakam Dönmez’den veda ziyareti

Kaymakam Dönmez’den Sertaslan’a veda ziyareti

Kaymakam Dönmez’den Sertaslan’a veda ziyareti

Kayseri Talas’a atanan Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a veda ziyaretinde bulundu.

Geçen hafta gerçekleşen atamalar ile Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez’in de görev yeri değişmişti. İzmir Gaziemir kaymakamlığı görevinden Gemlik’e atanan Dönmez, ilçemizde on bir ay görev yaptı. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen yeni atamalar ile Dönmez’in yeri görev yeri Kayseri Talas olurken, İstanbul Kağıthane’de görev yapan Hasan Göç ise ilçemize atanmıştı.

Gemlik’ten ayrılmadan önce veda ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Dönmez, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise belediye başkanlığında bir araya geldi. Dönmez, koronavirüs sürecindeki çalışmaları için Gemlik Belediyesi’ne teşekkür etti. Başkan Sertaslan ise Dönmez’in örnek bir devlet adamlığı sergilediğini dile getirerek “Sayın Dönmez, görev yaptığı yaklaşık bir yıllık süre boyunca birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz, gerek sosyal etkinliklerimizde gerek ilçemiz için önemli günlerde gerekse pandemi döneminde omuz omuza çalıştığımız değerli bir şahsiyet olarak ilçemiz hafızasında yer alacaktır. Sayın Dönmez’e Gemlik’teki hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir