Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi
Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Bursaspor’un Play off Şansı Nedir?

Bursaspor’un Play off Şansı Nedir?

Geçen hafta kağıt kalem elimizde Hataysporun, Adana Demirsporun ve Erzurumsporun puan kaybı halinde neler olabileceğini hesap etmeye çalışmıştık.  Evimizde oynacağımız Menemenspor maçında berabere kalacağımız ise hiç hesaba katmamıştık. Sonuçta Akhisarspor dahil tüm rakiplerimiz 3 puan almayı başardılar. Neyseki Erzurumspor ALtay’I yendi de bizim play ofta kalmamızı sağladı. Çünkü ligin son haftasında şampiyon Hataysporun evine misafir olmak hiç te iyi bir fikstür değildir. Bu durumda ise son hafta Hatayspora yenilsek bile playoff şansımız devam edecek. Eğer Fatih Karagümrük ligden düşmesi kesinleşen Adanasporu yener ise gol averajı ile sırmadan üstümüze çıkıyor. Biz de 6. Olaral playofta yer alıyoruz. Rakiplerimiz ise Fatih Karagümrük, Akhisar  ve Adana Demirspor olacaklar.

Bu takımlar içinde en kolayı Fatih Karagümrük olarak görünse de şunu unutmamak gerekiyor. Karagümrük bu ligin en çok gol atan 2. Takımı durumunda.  ADana Demirspor ise açık ara en çok gol atan takım ünvanını almış durumda. Yılmaz Vural ile Akhisarspor ise herkese göre bu ligin en tecrübeli takımıdır. Yani her yönü ile baktığımızda play of için hiç bir açından  favori görünmüyoruz.  Playof oynayacaklar takımları incelediğimizde en iddialı takım olarak Adana Demirspor görünüyor.

Bursasporun sıkıntısı nedir diye baktığımızda ise en önemli sorun olarak gol kısırlığı ön plana çıkıyor. Menemenspor maçında attığımız 2 gol de penaltıdan geldi. Bursaspor bu sezon çok kritik bir sezon geçirdi. Başkan bulmakta bile zorlandık. Federasyon yönetrimizde bir hemşerimiz olsa da 3 puanımız silindi. Eğer bu sene süper lige çıkamaz isek gelecek senelerde bu seviyeye bile çıkmamız mucize olur.  Eskişehir ve Adanaspor bizlere örnek oluşturmalıdır. Bursa iş dünyası malesef Bursaspora sıcak bakmıyor. Artık bu işler üye aidatları ve yardım kampanyaları ile sürdürülemeyecek kadar büyük bir soruna dönüşmüştür.

Günün Sözü

Ruhunu Kaybeden

Dünyayı kazanca ne çıkar

Victor Hugo

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir