Yıldız; Sıra Balıkpazarı Camii Minaresinde
Yıldız; Sıra Balıkpazarı Camii Minaresinde

Yıldız; Sıra Balıkpazarı Camii Minaresinde

Yıldız; Sıra Balıkpazarı Camii Minaresinde

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Balıkpazarı Camii’nin minaresi hakkında konuştu. ‘Ayasofya Camiinin açıldığı bugünlerde Balıkpazarı Camii’nin öksüz ve yetim bırakılmasını anlamıyoruz.’ diyen başkan Yıldız konuşmasının devamında şunları söyledi.
Balıkpazarı Camiinin minaresi ile ilgili olarak hem Refik Yılmaz başkanımızın hem de M. Uğur Sertaslan başkanımızın döneminde konuyu bir çok kereler gündeme getirdik ve hatta İlçe müftümüz Mehmet Reşat Şavlı ile de konuyu istişare ettik; fakat bu süreçte bir arpa boyu yol kat edilmediğini de gördük. Anlaşılan o ki; Balıkpazarı camiinin minaresiz olduğunu ne Refik Yılmaz ne M. Uğur Sertaslan ne de milletvekilimiz Sayın Zafer Işık halen görebilmiş değiller ya da umursamıyorlar. Projesi hazır olan bir minarenin geçen uzun yıllara rağmen halen yapılmamış olmasını anlamak ya da hak vermek mümkün değildir. Nasıl ki Ayasofya İstanbul’un fetih sembolüyse Balıkpazarı Camii’de Gemlik’in fethinin sembolüdür. Saadet Partisi olarak bu işin peşini bırakmayacağız ve sonuna kadar da takibini sürdüreceğiz.

AYASOFYA ‘MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN ZAFERİDİR.
Fatih Sultan Mehmet Han’ın Müslümanlara armağanı ve emaneti olan bu güzide mabedin bugün tekrar ibadete açılacak olmasını büyük bir sevinçle karşılıyoruz. Milli Görüş camiası olarak uzun yıllar mücadelesini verdiğimiz, adına mitingler düzenlediğimiz, içerisinde değil fakat mecburiyetten olayı bahçesinde namazlar kıldığımız Ayasofya’nın artık zincirleri kırılmıştır. Ne mutlu bizlere ne mutlu İslam dünyasına.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir