Başsavcı Ali ülger'den Veda Ziyareti
Başsavcı Ali ülger'den Veda Ziyareti

Başsavcı Ali Ülger’den Veda Ziyareti

Başsavcı Ali Ülger’den Veda Ziyareti

Elazığ’a tayin olan Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Gazetemize veda ziyaretinde bulundu. Ülger’i gazetemiz sahibi ve genel yayın yönetmeni Hurşit Topal karşıladı.

Ziyarette kısa bir açıklama da yapan başsavcı Ülger, “Bilindiği üzere Gemlik’te  görev yaptığımız süre HSK’nın yaz kararnamesi ile dolmuş bulunuyor. Gemlik’te görev yaptığımız 3 yıllık süre boyunca inşallah gönüllerde hoş bir seda bırakarak ayrılıyoruz dur. Çünkü geriye döndüğümüzde yine Gemlik halkı ile yüz akıyla görüşebilmek ve dostlarımızla tekrar kucaklaşabilmek benim en temel ilkem olmuştur. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır anlayışı ile Gemlik’te 3 yıl boyunca görev yapmaya ve yine bu sürede adliyede görev yapan hakim ve savcılarımızla ve tüm adliye personelimiz ile gecemizi gündüzümüze katarak adalete olan inancı ve güveni en yüksek seviyeye çıkarmaya çalıştık. İnşallah da başarılı olmuşuzdur. Maalesef ayrılık ve tayin bizim mesleğin kaderinde olan bir durum ve hayatın gerçeği. Gelen gidiyor. Görev yaptığımız yerler bizim olmuyor ama anılarımız dostluklarımız hizmetlerimiz bizim oluyor.

Gemlik halkına da çok güzel bir eser olan Adliyeyi bırakmanın onurunu ve sevincini yaşıyorum. Bu güzel fırsatı bana verdiği için önce Rabbime şükrediyor, sonrasında bu adliyenin yapımında emeği geçen başta Adalet bakanımıza, Bakan yardımcılarımız Zekeriya Birkan ve Uğurhan Kuş’a, Bakanlık yetkililerine ve adliyenin yapımı aşamasında C. Başsavcılığımıza her daim katkı sunan eski belediye başkanı Refik Yılmaz’a ve siyasi partilerin temsilcileri bulunan eski Belediye Meclisi üyelerine, eski ve yeni milletvekillerimize ve tüm adliye personeline, yeni adliyemize desteklerini esirgemeyen Gemport ve Karataş firmalarına teşekkürü bir borç biliyorum.

Çalıştığım 3 yıllık dönem boyunca çok güzel bir çalışma ortamı yakalayarak Gemlik halkı için beraber çalıştığımız İlçe Kaymakamımız Sayın Yaşar DÖNMEZ’e, Garnizon Komutanımız Sayın Sacit SABUNCU’ya, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Abdülkadir YÜCE’ye, İlçe Jandarma komutanımız Sayın Barış BOZKURT’a ve ilçenin diğer tüm kamu kurum müdür ve amirlerine çok teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yine çalıştığım süre boyunca gereken yerlerde bizden desteklerini esirgemeyen siyasiş partilerden AK Parti, CHP, MHP ve Saadet partisinin değerli başkanalrına da ayrıca teşekkür ediyorum.

Farklı yerlerden Gemlik Adalet Sarayına tayini çıkıp yeni gelen hakim- savcı arkadaşlarımıza da yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.

Son olarak bize çok güzel bir ev sahiplği yapan Gemlik halkına çok teşekkür ediyorum. Hoşçakalın. Sağlıcakla Kalın” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir