Vekil Işık’tan Gemlik’te Üç Müjde

Vekil Işık’tan Gemlik’te Üç Müjde

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik’in üç mahallesinde de beklenen kavşak çalışmaları ile alakalı müjde verdi. Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelen Bursa Milletvekili, Engürücük, Kurtul ve Yeni Mahallede kavşak projeleri için Temmuz Ay’ında ihaleye çıkarılacağını bildirdi.
İhale ile birlikte çalışmaların başlayacağını bildiren Bursa Milletvekili Işık; ”Özellikle Yeni Mahallede Alemdar Caddesinin girişinde kavşak isteği yıllardır devam ediyordu. Milletvekili olarak takip ettiğimiz konulardan biriydi, çözüme ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Aynı zamanda, Engürücük ve Kurtul bölgelerimizde de, kavşak çalışması elzem hale gelmişti. Bölgede yapılan incelemelerde, gerek karayollarımız, gerekse mühendislerimiz mahallelerde vatandaşlarımızın taleplerini haklı buldular. Bu iki mahallemizin de, proje ihalelerine Temmuz Ay’ı içinde çıkılması kararı alındı.
Bu konuda çalışmalarımızı olgunlaştırdık ve Karayolları Genel Müdürlüğümüze sunduk. Abdülkadir Uraloğlu ve Bölge Müdürümüz Sn. Ömer Güzel’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Işık, proje ihaleleri sonrasında, çalışmaların da takipçisi olacağını söyledi.

(Son Güncelleme: 29 Haziran 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir