Cihatlı 4.Etap’ta yollar tamam
Cihatlı 4.Etap’ta yollar tamam

Cihatlı 4.Etap’ta yollar tamam

Cihatlı 4.Etap’ta yollar tamam

Cihatlı toplu konutlarında yol çalışmaları devam ediyor.

Gemlik Belediyesi girişimi olan GEMTAŞ tarafından yapımı devam eden ve kısa sürede tamamlanması hedeflenen Cihatlı Toplu Konutları’nda yol çalışmalarına hız verildi. Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol çalışmalarında erken saatlerde işbaşı yapan ekipler, 4. Etap konutların çevresinde ihtiyaç duyulan yollara kaldırım döşedi. Çalışmalar sonunda iki bin metrekareyi aşkın kilitli parke taşı döşenerek konutların çevresinde ulaşımı kolaylaştıracak yollar tamamlanmış olacak.

Başkan Sertaslan: “Cihatlı konutlarını önemsiyoruz”

Çalışmalar hakkında konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Cihatlı Toplu Konutları’nda çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. İnşaatı devam eden binaların yanı sıra konutların çevresinde de ihtiyaçlara yönelik çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Sertaslan: “Cihatlı Toplu Konutları’na önem veriyor ve hak sahiplerini huzurlu yuvalarına kavuşturmak için çalışıyoruz. Sadece bina yapmak da yeterli değil. Bu yeni yaşam alanlarının çevresinde de gerekli düzenlemeleri yapmak bizim görevimiz. 4. Etap’ta yol çalışmasına ihtiyaç vardı. Ekiplerimiz hemşerilerimizin taleplerini yerine getirmek için çalışmalara başladılar. Biraz hava muhalefetine takılsak da en kısa sürede yolları kullanılabilir hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

(Son Güncelleme: 18 Haziran 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir