MNB KARAVAN İLE ZİRVE KARAVAN'DAN ÖNEMLİ İŞ ORTAKLIĞI
MNB KARAVAN İLE ZİRVE KARAVAN'DAN ÖNEMLİ İŞ ORTAKLIĞI

MNB KARAVAN İLE ZİRVE KARAVAN’DAN ÖNEMLİ İŞ ORTAKLIĞI

MNB KARAVAN İLE ZİRVE KARAVAN’DAN ÖNEMLİ İŞ ORTAKLIĞI

Karavan sektörünün 2 güçlü ismi Bursa Merkezli MNB KARAVAN Showroom ile İstanbul Merkezli ZİRVE Karavan, KARAVAN KİRALAMA ile Karavan yapımı için anlaşmaya vardı. Anlaşma gereği MNB Karavan, ZİRVE Karavan’ın Türkiye Distribütörü oldu.

İlk olarak tam donanımlı 3 Karavan ile 10 Haziran Çarşamba günü Karavan Kiralamayla başlayacak olan MNB KARAVAN ile ZİRVE KARAVAN arasında iş ortaklığı anlaşması, Murat Emir, Nihat Bıçak, Mücahit Meray ve Ercan İkiz arasında gerçekleşti.
Motokaravan sektörünün önemli ve güçlü ismi Zirve Karavan ortakları Mücahit Meray ve Ercan İkiz, MNB Karavan ile ortaklık yapmanın mutluluğunu dile getirdiler. Mücahit Meray ve Ercan İkiz, ‘Bugün MNB Karavan ile iş anlaşması için İstanbul’dan geldik. MNB Karavan’ın sektör içindeki ağırlığını biliyoruz. Anlaşma, her iki taraf için de büyük faydalar sağlayacak. Bundan böyle MNB Karavan, Karavan kiralama ve motokaravan yapımında bizleri temsil edecek. MNB Karavan ile çok güzel işlere imzatacağımıza inanıyoruz. MNB Karavan ortakları Murat Emir ve Nihat Bıçak’a yakın ilgi ve alakalarım için teşekkü ediyor, iş anlaşmamızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz şeklinde’ konuştular.MNB Karavan Showroom olarak her zaman ilklere imza attıklarının altını çizen MNB Karavan Showroom ortaklarından Murat Emir, ‘Zirve karavan ile yaptığımız ortaklık, bizleri oldukça mutlu etti. Zirve Karavan’ı uzun uzun anlatmaya gerek yok. Zirve Karavan yaptığı işler ile sektörde haklı bir yer edinmiş durumda. Hem güçlü, hem de güvenilir bir firma olan Zirve Karavan ortakları Mücahit ve Ercan beye, yürekten teşekkür ediyoruz. Bursa’da olmayan motokaravan kiralamaya başlamamıza vesile oldular. Motokaravan yapımında ise Türkiye distribütörü olmamızı uygun gördüler. Allah mahcup etmesin. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz’ dedi.

Murat Emir, önümüzdeki aylarda çekme karavanla ilgili çok güzel sürprizlerle karavan ve doğaseverlerin karşısına çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Motokaravan kiralama talepleri için Murat Emir’i 0532 1664316 numaralı telefon numarasından arayabilirsiniz.

(Son Güncelleme: 9 Haziran 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir