Yaşlılara Açık Hava Konseri
Yaşlılara Açık Hava Konseri

Yaşlılara Açık Hava Konseri

Yaşlılara Açık Hava Konseri

Gemlik’te hafta sonunda kısa süreliğine sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza Gemlik Belediyesi sahil boyunda canlı müzik alanları oluşturdu.

ilçemizde çalışan amatör ve profesyonel müzisyenler sahil boyunda sevilen şarkıları seslendirdiler.

Gemlik’te sokağa çıkan vatandaşlara müzik ziyafeti

Koronavirüs sebebiyle aylardır evde oturan ve iki haftadır Pazar günleri belirli saat aralıklarında sokağa çıkan 65 yaş üstü Gemliklilere, Gemlik Belediyesi mini konserler düzenledi.

Sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edilen konserleri çok sayıda Gemlikli izledi. Gemlik Zeytin Dalı Meydanı’nda fasıl ve Kayıkhane mevkiinde piyano resitali dinleyen 65 yaş üstü vatandaşlar moral buldu.

Başkan Sertaslan: “Büyüklerimize moral olsun”

Koronavirüs günlerinin psikolojileri olumsuz etkilediğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Salgın sebebiyle evden çıkamayan büyüklerimiz zor günler geçirdi. İki haftadır Pazar günleri belirli aralıklarda sokağa çıkıp temiz havanın ve güneşin tadını çıkartıp yürüyüş yapıyorlar. Biz de Gemlik Belediyesi olarak 65 yaş üstü vatandaşlarımıza moral sağlaması amacıyla Kayıkhane mevkiinde piyano resitali gerçekleştirirken Zeytin Dalı Meydanı’nda ise fasıl grubumuz Türk Sanat Müziğinden eserler seslendirdi. Umarım bu konserler geçtiğimiz bu zor günlerde 65 yaş üstü hemşerilerimize biraz olsun moral olmuştur” dedi.

65 yaş üstü vatandaşlara sağlık konusunda da önerilerde bulunan Başkan Sertaslan, “En sıcak Mayıs aylarından birini yaşıyoruz. Büyüklerimizin özellikle güneşin dik olduğu saatlerde kendilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Bu zor günleri en kısa zamanda hep birlikte atlatacağız. Gemlik’te her zaman olduğu gibi yine yan yana ve omuz omuza yürüyeceğimiz günler yakındır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

(Son Güncelleme: 17 Mayıs 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir