Hisar'la harika kahvaltılar!
Hisar'la harika kahvaltılar!

Hisar’la harika kahvaltılar!

Hisar’la harika kahvaltılar!

Beklenen günler geldi. Hisar online mağazasında (https://www.hisar.com.tr/) ayın fırsatları başladı. Birbirinden güzel ürünlerde %50’ye varan indirimleri sakın kaçırmayın. Yaz sohbetlerinin, geceye uzayan büyük sofraların eşlikçisi birçok ürün Hisar kalitesi sayesinde uzun süre kullanılabilecek mükemmel parçalara dönüşüyor. Rengarenk, desen desen kahvaltılık setleri yeni evleneceklere ya da kendine yeni bir ev kuranlara tam bir set halinde sunuluyor. Modası asla geçmeyen ve en keyifli kahvaltılarda sohbetleriniz daha neşeli ve eğlenceli.


Şekerlik modelleri

Konuklarınıza en şık şekilde ayarlayabilecekiniz birbirinden güzel şekerlik modelleri şimdi Hisar kalitesiyle sizleri bekliyor. Aynı zamanda çok güzel bir ev hediyesi olan modellerden birini yeni evlenecek arkadaşınıza armağan olarak seçebilirsiniz. En güzel sohbetlerin yanına yakışan çay ve kahveleri şık bir şekilde sunabilirsiniz.

Hisar şekerlikler hem çeliğin şıklığını sunuyor hem de şekerin sağlıklı saklanmasını sağlıyor. Konuklarınızı en şık şekilde ağırlayabileceğiniz ve etkileyebileceğiniz modern tasarımlar Hisarla evlerinize geliyor. Evleneceklerin ya da sofralarına zarafeti taşımak isteyenlerin ilk tercihi olan Hisar şimdi indirimlerle de kalbinizi çalacak.

Peçetelik modelleri

Hisar çeyiz hazırlığında olanların bütçesini düşünen özel kampanyalarla en büyük destekçiniz. Sofra sunumunda cıvıl cıvıl aynı zamanda şık peçetelik modellerine bayılacaksınız. Konuklarımızı her zaman eksiksiz ağırlamak isteriz. Her detayı düşünür ve her inceliği yaparız.

Siz de eksiksiz bir sofraya önem veriyorsanız tüm eksikleriniz için Hisar setlerine göz atın. Yemek sofrasından, mutfak pişirme gereçlerine, ikramlıklardan, çeyiz setlerine aradığınız her şeyi Hisar web sitesinde bulabilirsiniz. En güzel modelleri en uygun fiyatlarla almanın keyfini sürün. Ayın fırsatlarıyla bütün bir yıl iyi fiyat garantisi veren Hisar her zevke hitap eden modeller tasarlar.

Harika ekmek sepetleri

Ekmek sepetleri hem mutfakta hem de sofrada size şıklık sunuyor. Her sofranın olmazsa olmazı sürekli olarak tükettiğimiz ekmek şimdi ikram sofralarınızda şık tasarımlarla buluşuyor.

En güzel sofra ürünlerinin tamamlayıcısı sepetler çelik asaleti ile mutfaklarınızda yer buluyor. Bir davet masasının gerçek lezzetinin estetikle buluştuğu modeller için Hisar Web sitesine uğrayın. Büyük Hisar indirimini kaçırmayın. Her zaman en gözde modelleri üreten Hisar kalitesi çok uygun fiyatlarla online mağazada sizleri beliyor.

(Son Güncelleme: 18 Mayıs 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir