Yıldız; Mesele Birilerini Savunmak Değil
Yıldız; Mesele Birilerini Savunmak Değil

Yıldız; Mesele Birilerini Savunmak Değil

Yıldız; Mesele Birilerini Savunmak Değil

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın konuşmaları ile alakalı olarak görüşlerini dile getirdi. Başkan Yıldız, meselenin Diyanet İşleri Başkanını savunma meselesi olmadığını konuya 1400 yıl önce nokta konulduğunu hatırlatarak başladığı konuşmasında şunları söyledi.
‘Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, Cuma Hutbesinde söylediği sözler üzerinden fırtınalar kopartılıyor. Aslında biz isterdik ki; asıl fırtınanın bu kanunlar yasalaşırken kopartılması; ama o günlerde bu yasalara karşı bizden başka sesi çıkan olmadı ve o dönemde bugün Ali Erbaş’a karşı sergilenen tutumun daha fazlası bizlere sergilendi ve tam bir hedef haline getirildik. Biz zinayı da ve eşcinselliği de savunamayız; çünkü yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim indirildiğinde konuya zaten nokta konulmuştu.’ Şeklinde konuşan Yıldız sözlerini şu şekilde noktaladı.
‘Bugün bu konuları konuşuyorsak zamanında yapılan yanlışlar neticesinde konuştuğumuzu unutmamak lazım gelir. Zaten bu konuda sadece konuşmak yetmez, adım da atılmalı. Dün bir şekilde tahribatın parçası olanlar, bugün tamiratın öncüsü olmak İstanbul Sözleşmesi gibi aileyi hedef alan sözleşmeleri tarihin çöplüğüne gömmek zorundadırlar.’

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir