Ülkü Ocaklarından  Hedef 600 Aileye Kumanya Yardımı
Ülkü Ocaklarından  Hedef 600 Aileye Kumanya Yardımı

Ülkü Ocaklarından  Hedef 600 Aileye Kumanya Yardımı

Ülkü Ocaklarından  Hedef 600 Aileye Kumanya Yardımı

Ülkü Ocakları Gemlik  İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdiği kampanya ile ihtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya etkinliği gerçekleştiriyor.

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanlığı, ramazan ayında yardım bekleyen ailelere ramazan coşkusunu taşıyor. Gemlik’te tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ramazan paketleri evlerine kadar götürülerek dağıtımı yapılmakta.

Ramazan coşkusunu ilçenin dört bir yanına taşıyan Gemlik Ülkü Ocakları, bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerine kumanya dağıtarak yüzleri güldürüyor. Ülkü Ocakları, veren el ile alan eli bu mübarek ayda buluşturmanın gururunu yaşadıklarını ve ramazan ayı boyunca devam edeceklerini belirtti.

Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanı İsmail BAYDAR konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Gemlik Ülkü Ocaklarımızın başlatmış olduğu her sene ramazan ayında devam eden her kapıya bir kumanya  kampanyasına ihtiyaç sahibi ailelere tek tek ulaşmaya gayret gösteriyoruz.Şu an 300 aileye ulaştık Hedefimiz 600 yardım paketi ,600 aile.

Bu mübarek günde çalışmalarımıza Destek Veren Tüm Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim yapmış olduğunuz yardımları kabul etsin.Bizler Emanetciyiz, Emanetleriniz İse Bu ülkenin 57.Alayı Tarafından Teslim Edilmektedir.Allah Milletimize ,Devletimize Zeval vermesin,Düsturumuz insanı Yaşat ki Devletimiz Yaşasın”Dedi.

(Son Güncelleme: 27 Nisan 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir