Yıldız; Nice 100 Yıllara
Yıldız; Nice 100 Yıllara

Yıldız; Nice 100 Yıllara

Yıldız; Nice 100 Yıllara
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınlayan Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız şunları söyledi.
“23 Nisan 1920 yılında büyük fedakârlık ve zorluklar içerisinde kurulan ve milli mücadelemizin öncüsü olan TBMM’nin kuruluşunun 100. Yıldönümünü kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramı sadece ‘çocuk bayramı’ olarak kutlamanın yeterli olmadığını bugünün büyükleri olarak yarınlarımız olan çocuklarımıza karşı yarınlarını teminat altına almakla sorumlu olduğumuzu ayrıca belirtmek istiyorum.“ şeklinde konuşan Yıldız şu sözlerle mesajını tamamladı.
“Bilmenizi isterim ki; yarınlarımız olan çocuklarımıza yaşanılabilir bir Türkiye’yi miras bırakmak hepimizin öncelikli görevidir. Çocuklarımızı, geleceğe güvenle bakabilmeleri için kendilerini milli ve manevi duygularla donatmalı her alanda bağımsızlığını kazanmış tam bağımsız bir Türkiye’yi kendilerine sunmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle TBMM’nin açılışının sene-i devriyesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten ismini sayamadığımız şehit ve gazi olarak ahirete göçmüş nice kahramanlarımızı bıraktıkları miras sebebiyle şükran ve minnetle anıyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir