Gemlik Belediyesi'nden vatandaşlara 200 bin maske
Gemlik Belediyesi'nden vatandaşlara 200 bin maske

Gemlik Belediyesi’nden vatandaşlara 200 bin maske

Gemlik Belediyesi’nden vatandaşlara 200 bin maske

Gemlik Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında hayırseverlerin de desteği ile temin ettiği 200 bin maskenin ücretsiz dağıtımına başladı.  Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “20 bin maskenin dağıtımını tamamladık. 112 bin nüfusa sahip ilçemizdeki tüm vatandaşlara yetecek kadar maske stoğuna sahibiz” dedi.

Gemlik Belediyesi ekipleri sokak sokak gezerek maske dağıtımını sürdürüyor. Pazar yeri alanında başlayan dağıtım, ilçenin merkez İstiklal Caddesi ile çevre caddelerinde de devam etti. Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan’ın da katıldığı maske dağıtımına elli kişilik belediye çalışanı ile gönüllüler de eşlik etti.

“20 bine yakın maske dağıttık, devam edeceğiz”

Gemlik Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışına vurgu yapan Başkan Sertaslan,  112 bin nüfusa sahip ilçedeki tüm vatandaşlara yetecek maske stoğuna sahip olduklarını kaydetti.

Başkan Sertaslan açıklamalarını şöyle sürdürdü: “İlçe halkımız için iyi işler yaptığımızda hem vatandaşlarımız, hem de destek veren dostlarımız bunu görüyor ve takdir ediyor. Bugün maske dağıtımının problem olduğu ülkemizde, bizim girişimlerimiz ve hayırsever dostlarımızın katkısı ile 200 binden fazla maskeyi tedarik ettik. Bugüne kadar Gemlik Devlet Hastanesi’ne, muhtarlara, kamu kurum ve kuruluşlarına maske dağıtmıştık. Dağıtıma vatandaşlarımız ile devam edeceğiz. İlçemizde maske girmeyen ev kalmayacak. Bizim de vatandaşlarımızdan beklentimiz tedbirlere sıkı sıkıya uymaları, gerekmedikçe sokağa çıkmamaları ve sosyal mesafeye dikkat etmeleridir. Maske dağıtımımız önümüzdeki günlerde de devam edecek.”

 

(Son Güncelleme: 17 Nisan 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir