Bulut Ligler Ertelensin
Bulut Ligler Ertelensin

Bulut Ligler Ertelensin

Bulut Ligler Ertelensin

Budo Gemlik Basketbol Başkanı  Berkay Bulut yaptığı yazılı açıklama ile “Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de tek gündem  Corona  virüs ile mücadeledir. Ülke çapında adeta karantina uygulanmaya başlanmış ve “evde kal”  “zorunlu olmadıkça dışarı çıkma” sloganı ile topyekûn bir mücadele başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Bulut açıklamasında, “Böyle bir ortamda  maçların öncelikle seyircisiz oynanma kararı alınmıştır. Maçlar tatsız tuzsuz bir hal almışken birde tüm sporcu ve teknik ekibin virüs kapma endişesi  keyif alınan bir oyun değil   zoraki oynan bir ritüel halini almıştır. Böyle bir ortamda lig maçlarının oynanması bir gereklilik olmaktan çıkmış adeta eziyet haline gelmiştir

Bir taraftan evde kal denirken diğer taraftan da, takımdan  maç için havaalanına gitmesini, yolculuk yapmasını, otelde kalmasını, dışarda yemek yemesini en önemlisi yakın temas sporu olan basketbol oynamasını istiyorsunuz.

Deplasmana gitmek, sahaya çıkmak zorunda olan herkes kendi sağlığı dışında evdeki  eş ve çocuklarının, yaşlı anne  ve babasının sağlığını tehlikeye atma korkusu yaşıyor.

Takımlar daha doğru düzgün antrenman yapamazken maç yapmasını  beklemek ligi devam ettirmek ne derece sağlık olacaktır.

Bu nedenlerle Gemlik Basketbol olarak  liglerin bir an önce ertelenmesini bekliyoruz” dedi.

 

(Son Güncelleme: 19 Mart 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir