Metruk bina yıkımı aralıksız devam ediyor
Metruk bina yıkımı aralıksız devam ediyor

Metruk bina yıkımı aralıksız devam ediyor

Metruk bina yıkımı aralıksız devam ediyor

Gemlik Belediyesi ilçe genelindeki tehlike saçan metruk binaları yıkıp, olumsuz durumların önüne geçiyor. İki mahallede bu çalışmalarını sürdüren Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın dilekçeyle başvurduğu dört binayı yıktı.

Çevresindekiler için tehlike oluşturan ve uzun süredir kimsenin yaşamadığı binalarda yıkımlar devam ediyor. Son olarak Orhaniye ve Demirsubaşı mahallerindeki metruk binaları yıkan ekipler, bu konularda çalışmaların devam edeceğini de belirtti.

Metruk bina yıkımıyla ilgili bilgi veren Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürü yetkilileri, “İlçemiz genelinde metruk bina yıkımına ara vermeden devam ediyoruz. Özellikle bazı binalar vatandaşın sadece mal güvenliği değil, can güvenliğini de tehlike altına sokuyor. Kötü niyetli bazı grupların adeta uğrak noktası olan bu binaları tespit edip mülkiyet sahipleriyle görüşmemizin ardından yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” dediler.

(Son Güncelleme: 13 Mart 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir