Korona denildi, Panik Atak Çıktı
Korona denildi, Panik Atak Çıktı

Korona denildi, Panik Atak Çıktı

Korona denildi, Panik Atak Çıktı

Gemlik’te sosyal medya ve bazı yayın organlarında çıkan Koronavirüs iddiaları asılsız çıktı. Konu ile alakalı mağdur olduğunu beyan eden 14 yaşındaki gencin ailesi, oğulları ile alakalı ortaya atılan iddialardan dolayı rahatsızlıklarını da dile getirdi.
Alerjik Hastalığı 6 Yaşından Bu Yana Sürüyor
Çocuklarının sağlık durumu ile alakalı bilgilendirme yapan aile, 6 yaşından bu yana çocuklarının alerjisinin olduğunu ve bunun da solunum yollarını etkilediğini beyan etti. Bahar döneminde de sıkça yaşanan sorunlarının olduğunu belirten anne; ”Dün gece çocuğumuzun nefes sıklığından şüphelenerek, Gemlik’te bulunan özel hastaneye gittik. Eşimin de yurt dışında tır şoförlüğü yapmasından dolayı, ihtimalleri de değerlendirmek adına endişelerimizi belirttik.
İncelemek üzere oğlumuz özel hastaneden, devlet hastanesine sevk edildi. Burada yapılan inceleme sonrasında, panik atak dışından herhangi bir bulguya rastlanmadı. Hastaneden dönüşte bizi almaya gelen akrabalarımız sosyal medya paylaşım ve haberlerini gösterdiler.
Çirkin İddialar Bizi Rahatsız Etti
Sonrasında, Korona iddiasının düzeltmek adına, sporcu olan ve dersleri konusunda örnek gösterilen çocuğumuzla alakalı madde krizi iddiaları ortaya atıldı. Hiç alakası olmayan iddiaları sosyal medyada paylaşanlar ile alakalı suç duyurusunda bulunduk. Aynı zamanda hastane önünde çekilen fotoğrafımız ve yapılan yayın ile alakalı da davacı olduk” dedi.

(Son Güncelleme: 13 Mart 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir