Gemlik Belediyespor Türkiye Şampiyonasında
Gemlik Belediyespor Türkiye Şampiyonasında

Gemlik Belediyespor Türkiye Şampiyonasında

Gemlik Belediyespor Türkiye Şampiyonasında

Gemlik Belediyespor Güreş takımı Antalya’da düzenlenecek Güreş Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

10 – 11 Mart 2020 tarihlerinde Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Gürsu’da organize edilen kulüpler arası il seçmeleri müsabakalarında Gemlik Belediyespor serbest stil ve grekoromende çok sayıda başarı elde etti.

Serbest stilde Emirhan Gül 41 kiloda birinci, Kadir Yazıcı 38 kiloda birinci, Muhammet Birelli 54 kiloda üçüncü, Üveys Öztürk ise üçüncü oldu. Grekoromen stilde ise; Emirhan Gül birinci, Kadir Yazıcı ve Muhammet Birelli ikinci, Emre Birelli üçüncü olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Güreş Antrenörü Emre Ayvaz şampiyonayla ilgili yaptığı açıklamasında Gürsu’da kazandığı başarıların başlangıç olduğunu ifade ederken, Gemlik Belediyespor takımı daha iyisini başarmak yolunda emin adımlarla yürüdüğünü de ifade etti. Türkiye şampiyonasının güreş takımı için zorlu geçeceğini düşündüklerini belirten Ayvaz, sporcuların her türlü zorluğun üstünden gelme kabiliyeti olduğunu da sözlerine ekledi.

Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu ise, Gemlik Belediyespor altyapıda Türkiye genelinde marka olarak anıldığını ifade ederken, Güreş takımının kazandığı başarılarından dolayı gururlandıklarını belirtti. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür eden Uslu, “Gemlik Belediyespor başarılarına her gün bir yenisini ekliyor” dedi.

(Son Güncelleme: 13 Mart 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir