Alo Hafriyat Hattı Kuruluyor
Alo Hafriyat Hattı Kuruluyor

Alo Hafriyat Hattı Kuruluyor

Alo Hafriyat Hattı Kuruluyor

Gemlik Belediyesinde, Alo Hafriyat hattının kurulması yönünde karar çıktı.

İyi Parti Gemlik Belediye Meclis Üyesi Sedat Akkuş’un önerisiyle gündeme gelen hafriyat kirliliği konusu ile alakalı Gemlik Belediyesi çalışmalarını yürüttü.

Konu ile alakalı açıklama yapan Akkuş; ”Bildiğiniz üzere gemlikte hafriyat döküm sahası yok gemlik için Hamitler’deki hafriyat sahası gösterilmekte insanlarda tadilâtlardan çıkan hafriyatlarını koltuk, kanepe gibi eski eşyalarını ormanlık alanlara atıp doğamızı çok yoğun şekilde kirletmektedir. Buna istinaden 03.09.2019 tarihinde gemlikte ormanlık alanlara dökülen hafriyatlarla ilgili bir önerge vermiştim kabul oldu.

Alo Hafriyat Hattı Kurulacak

Kumla, Kurşunlu ve Gemlik’te oluşturulacak geçici hafriyat döküm sağlarına ister vatandaş kendi atacak isterse ALO HARFIYAT hattını arayacak, belediyemiz uygun bir ücret karşılığı kendisi gelip tadilat atıklarını eski eşyalarını vatandaştan alıp geçici hafriyat sahasında toplayıp bir kamyon ve daha fazlası olduğunda Hamitle’re nakledilecek.” dedi.

(Son Güncelleme: 11 Mart 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir