Gemlikspor 10 kişi ile son dakikada 1-1
Gemlikspor 10 kişi ile son dakikada 1-1

Gemlikspor 10 kişi ile son dakikada 1-1

Gemlikspor 10 kişi ile son dakikada 1-1

Sezon başından bu yana son dakikada kalesinde gördüğü gollerle puan kaybeden Gemlikspor, bu defa 90+5’te attığı golle liderden puan aldı.

Hakemin Kararı Rakibi Bile Şaşırttı

Müsabakaya eksikleri ile çıkan Gemlik ekibi, grup lideri Elmasbahçe Spor Kulübünü Gemlik Atatürk Stadyumunda ağırladı. Müsabaka orta saha mücadelesi ile başlarken, ilk yarının sonlarına doğru oyun üstünlüğünü alan Elmasbahçeler, arka direğe kesilen orta sonrasında golü buldu. İlk yarının son dakikasında, kaleci ile karşı karşıya kalan Elmasbahçeler oyuncusu yerde kaldı. Kalecin Servet’in teması ile oyuncu yerde kalırken, maçın hakemi poziyonun içerisinde yer almayan Gemlikspor Stoperi Hamza’yı oyundan attı.

10 Kişiyle Direndi

Gemlikspor ikinci yarıda 10 kişi kalmasına rağmen oyun üstünlüğünü rakibine kaptırmadı. Müsabaka karşılıklı ataklarla devam ederken, 90+5’inci dakikada Gemlikspor korner kazandı. Turgay’ın kullandığı korner atışında, Alperen kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek lideri evine 1 puanla gönderdi. Bu sezon lider Elmasbahçeler’den iki maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ile 4 puan alan Gemlikspor da, taraflı tarafsız herkesi şaşırttı. Gemlikspor önümüzdeki hafta zorlu Kafkas deplasmanına çıkacak.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir