Gemlik Basketbol Göz Doldurdu 78-86
Gemlik Basketbol Göz Doldurdu 78-86

Gemlik Basketbol Göz Doldurdu 78-86

Gemlik Basketbol Göz Doldurdu 78-86

İlk defa Türkiye Basketbol Birinci Liginde yer alan Budo Gemlik Basketbol, 1881 Düzce Belediyespor’u deplasmanda yendi.

Ligin alt sıralarını doğrudan ilgilendiren müsabakada Gemlik Basketbol deplasmanda aldığı sonuçla önemli bir avantajı da yakalamış oldu.

SAYGI DURUŞU İLE BAŞLADI

Müsabaka, Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan hain saldırıda şehit olan askerlerimize saygı duruşu ile başladı. Türkiye Basketbol Ligi’nde tutunabilme uğrayı içerisinde olan Budo Gemlik basketbol, zorlu deplasmanda 1881 Düzce Belediyespor karşısında ilk çeyreğe iyi başlayamadı. Bearden’in hücumlarında sayılar üreten Düzce Johnson ile cevap veren Budo Gemlik ilk çeyreği 20-15 geride kapattı.

İkinci çeyrekte Watkins ve Murat’ın Esen’in basketleriyle kısa sürede üstünlüğü ele geçiren Budo Gemlik soyunma odasına 35-41 önde girmeyi başardı. Bu kez üçüncü çeyrekte etkili olan 1881 Düzce Belediyespor oldu ve farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başardı: 59-61.

Final periyodunda etkili olan Budo Gemlik Basketbol oldu. İsabetli şutlarının yanı sıra iyi savunma yapan Gemlik oyunun kontrolünü elinde tuttu ve karşılaşmayı 86-78 kazanarak kritik bir galibiyete imza attı.

Budo Gemlik basketbol’da Garry Johnson 22. Diante Watkins 22 sayı ile oynarken, DüzcveBelediye’de Lamonte Bearden 21, Mert Ali Sert 14, Mutlu Akpınar ise 10 sayı ile oynadı

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir