Gemlik'te vatandaşlara nitelikli fizik tedavi imkanı
Gemlik'te vatandaşlara nitelikli fizik tedavi imkanı

Gemlik’te vatandaşlara nitelikli fizik tedavi imkanı

Gemlik’te vatandaşlara nitelikli fizik tedavi imkanı

Gemlik Devlet Hastanesi’nde hayırsever işadamı tarafından yaptırılan Mübeccel Aydın Fizik Tedavi Ünitesi  vatandaşlara nitelikli fizik tedavi hizmetleri veriliyor.

Gemlikli hayırsever işadamı Necati Aydın ve oğlu Ceyhan Aydın’ın katkılarıyla 2015 yılında hizmete giren Gemlik Devlet Hastanesi  Mübeccel Aydın Fizik Tedavi  Ünitesi’nde; bölgesel ve yaygın ağrı ile seyreden kas-iskelet ve sinir sistemi bozuklukları, romatizmal hastalıklar, omurilik yaralanmaları, inme, kafa travması, el rehabilitasyonu gibi alanlarda günlük ortalama 100 hastaya hizmet veriliyor. Hastanedeki fizik tedavi cihazlarının çeşitliliği sayesinde ilçede fizik tedaviye ihtiyaç duyan hastaların merkeze sevk edilmeden kendi oturdukları bölgede tedavi olma şansı oluyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gemlik Devlet Hastanesi yetkilileri, fizik tedavi ünitesinde bulunan teknik malzemelerin çeşitliliği arttıkça, yapılan tedavi uygulamalarının çeşitlilik kazandığına dikkat çekti. Hayırsever aile tarafından fizik tedavi ünitesine katkıların devam ettiğini belirten yetkililer, “Hayırsever Necati Aydın ve oğlu Ceyhan Aydın tarafından, ünitemize; Elektro Terapi, Hot Pack, İnfrared, Kısa Dalga Diatermi, ESWT ve CPM gibi cihazlar alındı. Artan cihazlar ile birlikte tedavi edilebilen hastalıklar çoğalırken, hastalarımızın egzersiz çeşitliliği ve tedavilere olumlu yönde cevap alma olasılıkları da arttırılmıştır” dedi.

Fizik tedavi ünitesi hizmete girdiği günden bu yana 5 bin 357 hastaya hizmet verildiğini vurgulayan yetkililer, toplamda 13 bin 132 seans tedavi yapıldığı bilgisini verdi.

Hayırsever işadamına hastane yönetimininde katıldığı programda Başhekim Op.Dr.Şahmeran Çelenkoğlu tarafından plaket verildi.

(Son Güncelleme: 2 Mart 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir