Gemlikspor Orhangazi'de Altın Buldu 1-0
Gemlikspor Orhangazi'de Altın Buldu 1-0

Gemlikspor Orhangazi’de Altın Buldu 1-0

Gemlikspor Orhangazi’de Altın Buldu 1-0

Bursa Süper Amatör Kümede düşme hattında zor günler yaşayan Gemlikspor, Orhangazi’de Orhangazi Gençlerbirliği Orhangazispor ile karşılaştı. Orhangazi şehir stadyumunda oynanan müsabaka, Gemlikspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Müsabakanın ilk 20 dakikası Orhangazi Spor’un baskısına sahne oldu. Oyunu dengeleyen Gemlik ekibi, ilk yarıda bulduğu iki net pozisyondan Serdar Hançer yararlanamayınca, ilk devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda yapılan değişikliklerle  oyun üstünlüğünün tamamen alan Gemlik ekibi, Nedo’nun ayağından bulduğu golle skoru 1-0 yaptı. 1-0 sonrasında bulduğu çok sayıda pozisyondan yararlanamayan Gemlikspor, müsabakadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

RAKİPLERİ PUAN KAYBETTİ

Gemlikspor’un düşme hattındaki rakibi Hacivat, Karadeniz ve Millet Mahallesi de puan kaybedince, Gemlik ekibi 8’inci sıraya kadar yükseldi. Duaçınarı Hacivat ile 2-2 berabere kalarak 22 puana çıktı. Millet Mahallesi Kemerçeşme Kanaryaspor’a 3-2 yenilerek 17 puanda kaldı. Karadeniz Güvenspor Şükraniye’ye 5-0 yenilerek 22 puanda kaldı. Gemlikspor ise aldığı galibiyet sonrasında 23 puana yükseldi.

(Son Güncelleme: 2 Mart 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir