Almanya'ya Açılan Kapı Özel Hatem Okulları
Almanya'ya Açılan Kapı Özel Hatem Okulları

Almanya’ya Açılan Kapı Özel Hatem Okulları

Almanya’ya Açılan Kapı Özel Hatem Okulları

 

Okul olarak eğitimde geleceğe yön vermeyi vaat eden Gemlik Özel Hatem Okulları bir ilke imza attı. TELC Sertifika Programıyla bünyesinde açtığı Almanca kursu öğrencilere yurt dışı kapılarını açtı.

Gemlik Özel Hatem Okullarında TELC Sertifika Programı ortaklığıyla bünyesinde açtığı Almanca Kursu başladı. Bu eğitim öğretim döneminde kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere A-1, bir sonraki yılın ilk dönemi kursa devam edip başarıyla bitirenlere A-2 ve ikinci dönem de aynı başarıyı gösteren öğrencilere B-1 sertifikalarını verecek. B-1 belgesi öğrencilere eğitimlerini Almanya’da devam etme ve iş bulma olanağı sağlıyor.

Tek Merkez HATEM

Gemlik Özel Hatem Okulları, Uluslararası Geçerliliği olan TELC Sertifika Programının bölgedeki tek sınav ve kurs merkezi olma özelliğini taşıyor. Hem kendi okul öğrencilerinin hem de misafir öğrencilerin yararlandığı kurstan herhangi bir ücret alınmazken, ders kaynakları da SPRING VERLAG yayınları tarafından sağlanıyor.

Sağlıkçılara Müjde

Özellikle Sağlık sektöründe büyük bir iş gücü açığı olan Almanya sadece B-1 sertifikası şartıyla Sağlık Meslek Lisesi mezunu Türklere iş imkanı hazırlıyor.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir