Judoya Gemlik Belediyespor damgası
Judoya Gemlik Belediyespor damgası

Judoya Gemlik Belediyespor damgası

Judoya Gemlik Belediyespor damgası

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judocuları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda başarı kazanmaya devam ediyor.

Gemlik Belediyespor Dikkaldırım Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Azerbaycan ve Gürcistan’tan 28 takım katıldı. Yıldızlar, Ümitler ve Büyükler kategorilerinde toplam 350 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada çok sayıda başarı kazandı.

25 Şubat 2020 tarihinde Osmangazi Belediyesi Dikkaldırım Spor Salonunda yapılan Osmangazi Belediyesi Uluslararası Judo Turnuvasında Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judocuları 2 birincilik, 3 ikincilik, 5 üçüncülük madalyası elde etti.

Turnuvadaki başarılar ile ilgili açıklama yapan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü judo antrenörü İsmail Yıldız, “Bu turnuvaya özel bir programla hazırlandık. İlerleyen dönemlerde ise daha iyi sonuçlar için çok çalışacağız. Özellikle böyle şampiyonalarda alınan sonuçlar bizleri memnun ederken, daha büyük şampiyonlarda daha iyi sonuçlar alarak Gemlik’in sporda gurur tablosuna ismimizi yazdırmak istiyoruz” dedi.

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Durmuş Uslu ise, Gemlik Belediyesinin spora her zaman önem verdiklerini ve özellikle altyapı konusunda çalışmaları hızlandırdıklarını ifade ederken, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün turnuvalardan hiçbir zaman eli boş dönmediğini bunun memnuniyet verici olduğunu belirtti. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir