İYİ Parti'de Yavuz Adaylığını Açıkladı
İYİ Parti'de Yavuz Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti’de Yavuz Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti’de Yavuz Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Gemlik ilçe başkanı Ertuğrul Yavuz, 1 Mart’ta yapılacak olan kongre öncesi adaylığını açıkladı.

Çok sayıda partilinin katıldğı toplantıda konuşan Yavuz, “İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatı 2.Olağan Kongresinde İlçe Başkan Adayı olduğumu açıklamak için düzenlemiş olduğumuz basın toplantımıza hoş geldiniz.

İyi Parti kurulduğu günden itibaren aziz Türk milletine ülkeye dair kaybolmaya başlayan umutlarını ve inançlarını geri vermiştir. Türkiye siyasetini daraltmak isteyen ve seçmenlerimizi iki kutuplu siyasete zorlayan yapıyı kırarak, Türk siyasi hayatına İyilik hareketi olarak girmiş, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çağdaş medeniyet seviyesine geçmeyi hedefleyip milliyetçiliği ekonomik ve sosyal tüm alanlara yaymaya şiar edinmiştir.

Bu bağlamda Gemlik’imizi ziyaret ederek hemşerilerimizle buluşan, İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek bizi onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e selam olsun. Kendisini yürekten karşılayan Umurbey ve Gemlikli hemşerilerimize şükranlarımızı sunarız.

Malumunuz oldu üzere Türk siyasi hayatına örnek teşkil edecek şekilde, parti içi demokrasiyi işleterek, 19 Ocak tarihinde yüksek bir katılımla delege seçimimizi gerçekleştirmiştik. Akabinde bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz kongremizle iyi parti Gemlik ilçe Teşkilatını yönetecek Başkan ve Yönetim kurulunu seçeceğiz.

Kıymetli misafirler:

Genel başkanımız tarafından atandığım Haziran ayından bu yana yönetim kulumla beraber, yoğun bir çalışma temposu içinde parti programımızı vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık. Bunun karşılığı olarak da üye sayımızı mevcudun iki katına çıkarmayı başardık.

İyi Partimize Gemlikte her kesimden yoğun bir ilgi ve yönelim var. Milli ve manevi değerlere sahip Atatürk ilke ve inkılâplarına; yurdumuzun üniter yapısına bağlı her yurttaşımızı çatımız altında siyaset yapmaya davet ediyorum.

İyi ve cesurlar hareketi olarak gördüğümüz partimize gönül vermiş 274 delegemizin  “olur” imzası ve önerisiyle; 1 Mart 2020 Pazar günü yapacak olduğumuz 2.Olağan kongremizde Gemlik ilçe Başkanlığına aday olduğumu huzurlarınızda açıklamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir